Brand in bekende woontoren in Luik

Er is brand ontstaan in de Kennedytoren, een groot appartementsgebouw in het centrum van Luik. Dat melden Franstalige media en wordt bevestigd door de politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Gezond Verstand wil stad nieuw leven inblazen

Dimitri Dedecker maakt zich klaar om met zijn partij, Lijst Gezond Verstand, de lokale politiek in Nieuwpoort te betreden. Volgens hem bevindt de stad zich op een cruciaal keerpunt. “Ik hou van mijn stad, maar ik kan het gebrek aan visie en daadkracht van het huidige bestuur niet langer aanzien”, verklaart Dedecker.
The post Gezond Verstand wil stad nieuw

Lees meer »

Ook bisschop van Brugge benoemt gevoel van schaamte binnen de kerk

Ook Lode Aerts, bisschop van Brugge, heeft zaterdagochtend het gevoel van schaamte binnen de kerk benoemd. Paus Franciscus zei gisteren/vrijdag dat de Kerk om vergiffenis moet vragen voor jarenlang seksueel misbruik. “We moeten ons schamen”, klonk het bij de kerkleider.
The post Ook bisschop van Brugge benoemt gevoel van schaamte binnen de kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Dit is de tweede afvaller in ‘The Masked Singer’: drie speurders hadden het meteen bij het rechte eind

In de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’ maken zes nieuwe mysterieuze figuren hun opwachting. Dit keer proberen Erik Van Looy, Frances Lefebure, Véronique De Kock en een gastspeurder de geheime identiteiten te ontrafelen. Vorige week moesten we al afscheid nemen van Mister Withlove, maar welk masker valt vanavond af? Volg het in onze liveblog.

Lees meer »

Lynn (32) en Davy (35) bouwen containerwoningen voor oorlogsslachtoffers in Oekraïne: “Zo’n luchtalarm horen went nooit”

“Schrik? Dat willen we niet hebben. Ondertussen is onze band met het land groot. We voelen enorm veel dankbaarheid en zijn hier zelfs getrouwd voor de kerk.” Lynn Utterwulghe (32) en Davy Couwyzer (35) uit Knokke-Heist vertellen hun verhaal vanuit Oekraïne, waar ze sinds enkele dagen containerwoningen bouwen voor oorlogsslachtoffers. Voor de vierde keer al. En in de toekomst willen

Lees meer »

Karel Vanhooren viert honderdste verjaardag

Karel Vanhooren vierde zijn honderdste verjaardag op zondag 22 september in Salons De Vrede in Ichtegem, samen met 60 familieleden. Zijn vijf kinderen Marie-Jeanne, Christine, Roland, Danny en Geert, acht kleinkinderen, zeven achterkleinkinderen en drie achterachterkleinkinderen vierden mee.
The post Karel Vanhooren viert honderdste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »