Miljardair Alisjer Oesmanov, ‘een schaker en bulterriër’, voert juridische strijd met Duitsland op

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Even gedaan met het mooie zomerweer: komende week wordt frisser en nat

Aanvankelijk regent het nog over het oosten, maar al snel wordt het overal overwegend droog met afwisselend opklaringen en wolken. In de loop van de namiddag verschijnen er vanaf de kust opnieuw meer wolken met buien die ’s avonds het centrum bereiken. De maxima schommelen van 17 graden op de Hoge Venen, 19 graden aan zee en tot 21 of

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of op verplaatsing: “Zelf slijm of bruisballen maken”

De combinatie van vakantie en het weer dat niet echt meezit, kan wel eens voor verveling zorgen bij het jonge volkje. Cindy Terriere weet daar handig op in te spelen en geeft de lagereschoolkinderen de kans om bij haar thuis een toffe workshop te volgen: slijm, klei, bruisballen… Keuze genoeg.
The post Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of

Lees meer »