Dronken man (26) haalt nummerplaten van wagen na ongeval in Torhout en vlucht te voet weg

Een 26-jarige man uit Ichtegem heeft het afgelopen weekend bont gemaakt na een verkeersongeval in Torhout. De twintiger was onder invloed, haalde de nummerplaten van zijn wagen en vluchtte te voet weg. Hij kon snel aangetroffen worden door de politie.

De politie kreeg zaterdagnacht kort na middernacht een melding van een verkeersongeval in de Oostendestraat, in het gedeelte van het centrum van Torhout. Een man reed er richting rotonde toen hij om 00.10 uur om een onduidelijke reden links afweek van zijn rijstrook en op de verhoogde middenberm terechtkwam. Daarna maakte zijn auto een slingerende beweging waarbij hij twee geparkeerde wagens aanreed. Uiteindelijk kwam hij op een andere middengeleider tegen een boom tot stilstand.

Onder invloed

De 26-jarige bestuurder haalde de nummerplaten van zijn wagen en nam te voet de vlucht. Hij kon echter door een politieploeg aangetroffen worden even verderop in de Sint-Rembertlaan. De man raakte niet gewond, maar bleek wel onder invloed van alcohol te zijn. Hij legde een positieve ademtest af. Bovendien was hij niet in het bezit van een rijbewijs. Zijn wagen en een van de aangereden geparkeerde wagens waren niet meer rijvaardig en werden getakeld. De brandweer kwam nog ter plaatse om een oliespoor van honderd meter op te ruimen. De twintiger wacht nu een gepeperde rekening bij de politierechter. (JH)

The post Dronken man (26) haalt nummerplaten van wagen na ongeval in Torhout en vlucht te voet weg is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »

Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer

Met de start van de zomervakantie vervelt Oostende weer tot één groot openluchtevenement. Dat vergt heel wat afspraken en organisatie, maar Toerisme Oostende en de stadsdiensten staan klaar om twee maanden lang vele duizenden bezoekers te ontvangen, hopelijk onder een stralende zon.
The post Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer appeared first on KW.be.

Lees meer »