West-Vlamingen Tim Declercq en Harm Vanhoucke mogen zich opmaken voor de Tour de France

Lidl-Trek en Lotto Dstny hebben hun selectie bekendgemaakt voor de Tour de France, die zaterdag van start gaat in Firenze. Beide teams selecteren een West-Vlaming. Bij Lidl-Trek is er een plaatsje voor Tim Declercq en Lotto Dstny rekent op Harm Vanhoucke.

Voor El Tractor is het al zijn vijfde deelname aan de Tour de France. Na vier optredens in de trui van Quick-Step wordt het nu zijn eerste keer met Lidl-Trek.

Beloning voor Vanhoucke

Ook Lotto Dstny maakte vandaag zijn achtkoppige selectie voor de Ronde van Frankrijk bekend. Daarbij is er plaats voor Harm Vanhoucke. “Aanvankelijk stond Harm niet op de longlist, maar door zijn goede resultaten en zijn persoonlijke wens om te gaan hebben we voor hem gekozen. Hij verdient de selectie en in de berg- of heuveletappes kan hij ook proberen mee te gaan in een ontsnapping”, klinkt het bij sportmanager Kurt Van de Wouwer.

The post West-Vlamingen Tim Declercq en Harm Vanhoucke mogen zich opmaken voor de Tour de France is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Afgeronde analyse spreekt boekdelen: nog eens 13.000 rijksregisternummers en 555 rekeningnummers blijken gestolen bij cyberaanval Limburg.net 

292.734 slachtoffers. Dat is de eindbalans van de cyberaanval bij afvalintercommunale Limburg.net in december van vorig jaar. Limburg.net en het externe expertenbureau Ernst & Young zijn klaar met de analyse van de hack. Wat blijkt: nog eens 13.000 rijksregisternummers en 555 rekeningnummers extra zijn buitgemaakt. 11.000 van die rijksregisternummers komen van klanten die in 2016 in Bilzen geregistreerd stonden.

Lees meer »

Verdacht overlijden van voormalig Wit-Russische ambassadeur in Duitsland

De voormalige Wit-Russische ambassadeur in Duitsland, Denis Sidorenko, is op 48-jarige leeftijd overleden in zijn geboorteland. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Minsk maakte alleen bekend dat de man overleden is, zonder de doodsoorzaak mee te delen. Onafhankelijke Wit-Russische media die in het buitenland in ballingschap werken, meldden dat Sidorenko op 24 juni uit het raam van een hoog gebouw

Lees meer »

“Zorg er gewoon voor dat ik kan slapen. Maakt niet uit wat er gebeurt”: de laatste dagen van Michael Jackson

Het is intussen vijftien jaar geleden dat popster Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleed. Hoe tragisch ook, z’n dood kwam niet geheel onverwacht voor wie hem die laatste maanden van dichtbij meemaakte. Wie uitte z’n bezorgdheden over z’n geestestoestand? Wat gebeurde er tijdens z’n laatste momenten? Een overzicht van z’n finale weken. “Hij is als een verloren jongetje.”

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »