Apple riskeert miljardenboete in Europa voor overtreden van regels met App Store

De Europese Commissie heeft maandag de weg vrijgemaakt voor zware financiële sancties tegen het Amerikaanse technologiebedrijf Apple. Het bedrijf overtreedt met zijn App Store de Europese mededingingsregels, oordeelt de Commissie.

 

Meer krantenkoppen in België

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

Brihang verovert Brussel op tweede dag van Couleur Café, de voorbode van een prachtige West-Vlaamse festivalzomer

Brihang toonde op het festival Couleur Café in Brussel dat hij duidelijk klaar is voor de festivalzomer. Het was het eerste officiële optreden van de zomertournee en direct een knaller van formaat. De West-Vlaamse rapper toont dat hij overal thuis is en ieder publiek machtig kan bespelen. Een veelbelovende voorbode voor dit festivalseizoen.
The post Brihang verovert Brussel op

Lees meer »

Verdachte vlekjes worden sneller gecontroleerd door ‘één-vlek-check’ van het Jessa Ziekenhuis: “Om huidkanker sneller op te sporen”

In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt kan je vanaf nu een verdacht vlekje sneller laten controleren. De dienst dermatologie start met de ‘Eén-vlek-check’, je kan daar een verdacht vlekje binnen enkele weken laten controleren. Normaal duurt dat maanden door de lange wachtlijsten, maar het is belangrijk om er snel bij te zijn om huidkanker te voorkomen. Het ziekenhuis raadt ook

Lees meer »

Eerste Loop van de Rostn op Kachtem Ommegang: “Attentie voor alle deelnemers”

Op vrijdagavond 28 juni organiseert Ivac samen met de Bende van de Rostn voor het eerst het loopevent ‘Loop van de Rostn’ tijdens het kermisweekend van Kachtem Ommegang. Ivac wenste op vrijdagavond te organiseren en de Bende van de Rostn zocht nog naar een sportief event op vrijdagavond. Door de handen in elkaar te slaan hadden beide verenigingen een oplossing

Lees meer »

Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie”

Er is weer leven in de voormalige brouwerij Vanden Bussche. Het openingsweekend van zomerbar Bardos zit erop. Zomeren deed het er nog niet, maar aan gezelligheid ontbreekt het alvast niet. En ook de buren zijn tevreden, want er is geen overlast.
The post Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie” appeared first on KW.be.

Lees meer »