Ed Sheeran verraste fans op Pinkpop: zanger zong mee met Limp Bizkit én met Hozier

Fans van Ed Sheeran (33) die op zondag aanwezig waren op Pinkpop hebben waar voor hun geld gekregen. De Britse zanger, die het Nederlandse festival sowieso al mocht afsluiten, verscheen aan het begin van de avond ook al op het podium bij Limp Bizkit. Kort nadien besliste hij ook om Hozier eventjes te vergezellen op het hoofdpodium, en dat tot groot jolijt van zijn vele fans. 

Meer krantenkoppen in België

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

Staat ziet inkomsten van niet-opgeëiste erfenissen met de helft dalen, en daar zit Axel Daeseleire voor iets tussen

De overheid heeft vorig jaar ‘maar’ 8,9 miljoen euro geërfd van overledenen van wie geen wettelijke erfgenamen werden gevonden of omdat die de nalatenschap hadden verworpen. Dat is ongeveer de helft minder dan het jaar voordien. Notaris Bart Van Opstal ziet meerdere redenen voor die terugval. Het tv-programma ‘Erfgenaam gezocht’ met Axel Daeseleire speelt onrechtstreeks ook een rol.

Lees meer »

Prinses Alexia wil bij omstreden studentenvereniging, maar is niet welkom: “Geen zin in spionerende beveiligers”

De Nederlandse prinses Alexia (18) staat op een keerpunt. Ze is klaar om haar hogere studies aan te vatten en heeft volgens de Nederlandse pers haar zinnen gezet op de Rijksuniversiteit Groningen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) werd er al meermaals in studentenkringen gesignaleerd, om zich te oriënteren op een studie aan de universiteit.

Lees meer »