Vlaams festival Voodoo Village hanteert ‘no phone’-beleid voor een van de vijf podia

Het dance-, elektro- en technofestival Voodoo Village in Grimbergen, in Vlaams-Brabant, hanteert een ‘no phone’-beleid voor een van zijn vijf podia. Bezoekers krijgen een sticker geplakt op de camera van hun telefoon. Het festival is naar eigen zeggen het eerste in België dat een dergelijke maatregel neemt.

 

Meer krantenkoppen in België

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

Morgen verkiezingen in Frankrijk, maar wat zeggen laatste peilingen? Hoe kijken Fransen naar opmars extreemrechts?

De resultaten van de Europese verkiezingen waren nog maar net bekendgemaakt of de Franse president Emmanuel Macron riep vervroegde parlementsverkiezingen uit. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) had namelijk fors gewonnen en Macron leek te gokken dat hij op die manier de lont uit het kruitvat kon halen. Zal hij daarin slagen? Jelle Frencken van VTM NIEUWS blikt vooruit op de

Lees meer »

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Tristan Bruynsteen stapt definitief uit gemeenteraad

Hoewel hij in november vorig jaar zei dat hij tijdelijk uit de gemeenteraad zou verdwijnen, nam Tristan Bruynsteen (N-VA) nu toch ontslag als gemeenteraadslid. “Ik kom niet meer op en in overleg met de groep willen we Sabine Joye (N-VA) laten blijven met het oog op de verkiezingen”, verklaart hij.
The post Tristan Bruynsteen stapt definitief uit gemeenteraad appeared

Lees meer »

(Miniatuur)paarden, pony’s en alpaca’s in het hart van Torhout

Op de traditionele paardenmarkt op zaterdag 29 juni in Torhout beslissen handelaars van ‘s morgens vroeg over de prijs van een paard. Naast de handel in paarden is er nog veel meer te beleven. Ga voor een ritje op een pony, een wandeling met een alpaca, een bezoekje aan de verschillende paardenrassen van miniatuurpaarden tot
The post (Miniatuur)paarden, pony’s

Lees meer »

Zes donderdagen feest tijdens Congé In ‘t Park in Wevelgem

Gedurende zes donderdagen tijdens juli en augustus is het opnieuw feest in het Park. Vzw Rebel Rebel verzorgt de organisatie en programmatie van Congé in ’t Park, met bekende namen zoals Willy On Tour, ABBA4U en Isolde Lasoen. Met opkomend geweld Arend Delabie, Maria Iskariot en ISE en verder heel wat Wevelgems talent en dj’s die het Park zonder twijfel

Lees meer »