Hongaarse spits Barnabas Varga houdt ‘slechts’ gebroken kaak en hersenschudding over aan akelige botsing

Akelig moment in Schotland – Hongarije. Bij een Hongaarse vrije trap clashte spits Barnabás Varga (29) in een luchtduel zwaar met de Schotse doelman Gunn in de Stuttgart Arena. Varga ging tegen de grond en toen hij buiten bewustzijn bleek te zijn, werd een beschermende cel rond de speler gebouwd. Gelukkig zijn de berichten rond Varga positief. “De toestand is stabiel”, laat de Hongaarse voetbalbond weten. Hij heeft ‘slechts’ een gebroken kaak en een hersenschudding. 

Meer krantenkoppen in België

Politie zet pro-Palestijnse studenten uit ULB-campus in Brussel

De politie is begonnen met de uitzetting van de pro-Palestijnse bezetters aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Rector Annemie Schaus had de bezetters gevraagd het gebouw te verlaten. Zij gaven geen gehoor aan de eis en bleven het gebouw B op campus Solbosch bezetten. De protesten aan de campus duren intussen al meer dan een maand.

Lees meer »

Zo emotioneel wordt Oekraïne-België vanavond voor Oekraïners in ons land: “Ook als België wint, ben ik blij. Jullie hebben ons zoveel gegeven”

Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Terwijl het ‘Sjtsje ne vmerla Oekrajiny’ – het volkslied van Oekraïne – vanavond weerklinkt in cafés en op pleinen, weet dan dat veel gevluchte Oekraïners een traan plengen. Ze wonen dan wel 2,5 jaar in België, supporteren doen ze voor hun geboorteland. En emotioneel wordt het zeker. “Ik hoop dat mijn vrienden

Lees meer »

Hazard Mania in Tubeke: ruim 4.000 fans vermaken zich met gebroeders Hazard, waar Eden eerredder scoort tegen Anderlecht

Zon, pinten, hamburgers en een icoon van het Belgisch voetbal op het veld. De ruim 4.000 toeschouwers in het Stade Leburton van RUTB Tubize amuseerden zich kostelijk en dat deed Eden Hazard ook. Voor de komst van Anderlecht trok Eden Hazard de voetbalschoenen nog eens aan op Belgische bodem. Hij stond voor het eerst samen met broers Kylian en Ethan

Lees meer »

Duitse waaghals beschrijft levensgevaarlijke beklimming Antwerpse kathedraal: “Het lukte ons dankzij een fout van een werknemer”

“Ik heb geen kwade bedoelingen.” Dat zegt een van de kathedraalklimmers, een week nadat hun levensgevaarlijke tocht naar de top van de Antwerpse kathedraal viraal ging. In een uitgebreid gesprek met de Duitse waaghals vertelt hij over de voorbereidingen, het gevaar en hoe enkele fouten van werknemers hen hielpen om tot aan de piek te raken. “Ik had geluk dat

Lees meer »

Geen Zomerfeesten meer op Kasteeldomein De Lovie in Poperinge, maar wel Goesting in de Zomer: “Opbrengst is voor goed doel”

Op zondag 30 juni, van 11:00 tot 18:00 uur kan je doorlopend genieten van hartige en zoete hapjes en lekkers voor de dorst op het Kasteeldomein van De Lovie, Krombeekseweg. Er zijn muzikale noten van The Pebble Head Jam, Il Sogno, Bal Merklez en Red Legs.
The post Geen Zomerfeesten meer op Kasteeldomein De Lovie in Poperinge, maar wel

Lees meer »

Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.
The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Gevaar voor tornado’s, hagel en zware regenval”: vrees voor extreem slecht weer tijdens Duitsland-Denemarken zaterdagavond

Duitsland speelt als thuisland de tweede achtste finale op dit EK voetbal in Dortmund, waar zware onweders worden voorspeld. Het is nog af te wachten in welke mate het gaat regenen of zelfs hagelen, maar apocalyptische beelden zagen we in het Signal Iduna Park al op de eerste speeldag voor Turkije – Georgië. Duitsland plaatste zich als groepswinnaar in de

Lees meer »

Brihang verovert Brussel op tweede dag van Couleur Café, de voorbode van een prachtige West-Vlaamse festivalzomer

Brihang toonde op het festival Couleur Café in Brussel dat hij duidelijk klaar is voor de festivalzomer. Het was het eerste officiële optreden van de zomertournee en direct een knaller van formaat. De West-Vlaamse rapper toont dat hij overal thuis is en ieder publiek machtig kan bespelen. Een veelbelovende voorbode voor dit festivalseizoen.
The post Brihang verovert Brussel op

Lees meer »