Bewoners woonzorgcentrum De Meers in Waregem genieten van vinkenzetting

Onlangs werd in woonzorgcentrum De Meers een traditionele vinkenzetting georganiseerd. “Het werd een zonovergoten editie met 56 deelnemers, onder wie 30 bewoners.

En de vinken, die ‘schuifelden’ erop los”, klinkt het. Dominique Vanstaen won met Foele, die maar liefst 913 liedjes zong. Zilver was voor Steven Beulque, die bij Cupido 594 liedjes telde. David Coremans sloot het podium af met Dirkske, die 502 streepjes opbracht. “Het was voor veel bewoners een hoogdag. Ze haalden herinneringen op en beleefden een fijne voormiddag met elkaar.” (LV/foto LV)

The post Bewoners woonzorgcentrum De Meers in Waregem genieten van vinkenzetting is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Boerderij ’t Moereveld in Torhout is niet zomaar een hoeve: “Het best verkochte ijs? Zonder twijfel vanille!”

Een boerderij die in de zomer het gewone hoeveleven overstijgt? Daar is de Torhoutse IJsboerderij ’t Moereveld een schoolvoorbeeld van. Met, naast 120 melkkoeien en ook akkerbouw, 30 verschillende smaken zelfbereid ijs en een ruim ijssalon met terras. “De zaken lopen zó goed, dat ik de vraag naar ijs bijna niet kan volgen”, zegt ‘ijsboerin’ Cindy Vandevoorde.
The post

Lees meer »

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Hij is er echt het hart van in”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de waterattractie bediende en zijn inspectieronde vergat. De man kreeg de gunst

Lees meer »