Rusland houdt VS verantwoordelijk voor doden op Krim

Bij een aanval met Amerikaanse raketten vielen volgens het Kremlin vijf doden en ruim honderd gewonden. Rusland dreigt met een ­reactie.

 

Meer krantenkoppen in België

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

Waren er niet 1 maar meerdere ‘Bendes van Nijvel’? 

We spreken steevast over ‘de Bende van Nijvel’, maar het is best mogelijk dat de feiten die we toeschrijven aan ‘de Bende’ uitgevoerd zijn door verschillende bendes. Het is een bedenking die vandaag ook door het federaal parket werd geopperd tegenover de nabestaanden, nu het onderzoek wordt stopgezet.

Lees meer »

Tropische cycloon Freddy is langst aanhoudende storm ooit geregistreerd

De verwoestende tropische cycloon Freddy, die vorig jaar van Australië naar zuidelijk Afrika raasde, heeft het wereldrecord van de langst aanhoudende tropische cycloon verpulverd. Experts van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) hebben op basis van een uitgebreide analyse officieel vastgesteld dat Freddy 36 dagen lang cycloonkracht had.

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »