‘Work in progress, trust the process’ als credo voor Van Aert richting Tour: “Voor Wout dienen zich altíjd mogelijkheden aan”

“Blij dat ik er weer bij hoor”, vatte Wout van Aert (29) zijn gevoel samen na de verloren Belgische titelsprint. Nuchter. Nederig. Realistisch. Maar zeker niet fatalistisch. Straks, in de Tour, zet hij zijn groeiproces gewoon verder. Bij de ploeg hebben ze er alle vertrouwen in. “Zijn vormpeil gaat crescendo.” 

Meer krantenkoppen in België

Joe Biden na kritiek op debat: “Ik weet hoe ik deze job moet doen”

“Ik geef je mijn woord: ik zou niet opnieuw meedoen aan de verkiezingen als ik niet met heel mijn hart en ziel geloofde dat ik deze baan aankan”, dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden gezegd tijdens een verkiezingsrally in de staat North Carolina. Hiermee reageert hij op kritiek na het debat donderdag en verzekert dat hij de race naar

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Garagist Michel kreeg tientallen misnoegde klanten over de vloer, maar kon daar niets aan doen: “Eén vrouw barstte in huilen uit”

“Eén vrouw barstte in huilen uit.” Garagist Michel uit Lubbeek heeft de laatste maanden al tientallen mensen moeten teleurstellen. Allen waren ze naar zijn garage afgezakt om een wagen op te pikken die ze online hadden besteld, maar uiteindelijk bleek er geen auto klaar te staan. “Oplichters misbruiken ons adres”, aldus Michel.

Lees meer »

Vzw Weg-Wijs helpt kwetsbare mensen in Zwevegem: “We brengen culturen samen”

Begin juli 2021 werd de vzw Weg-Wijs opgericht. “We willen mensen uit kansengroepen, met bijzondere aandacht voor kinderen en gezinnen, samen met een ‘wegwijzer’ (lees: vrijwilliger) op weg helpen, zeg maar wegwijs maken in een aantal belangrijke domeinen zoals taal, integratie, huisvesting… en hen zo begeleiden naar een actief burgerschap”, vertelt ons Marc Claeys.
The post Vzw Weg-Wijs helpt

Lees meer »

“Wat is er met zijn gezicht gebeurd?” Internet raakt niet uitgepraat over ‘nieuwe look’ Zac Efron

Wat is er gebeurd met Zac Efron? Dat is wat de kijkers van z’n nieuwste film ‘A Family Affair’ op Netflix zich afvragen. De hartenbreker uit ‘High School Musical’ onderging een serieuze metamorfose: z’n wangen lijken opgeblazen, zijn lippen zien er voller uit en er is aan zijn kaaklijn gesleuteld. Ging Zac langs bij de plastisch chirurg of heeft hij

Lees meer »

Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen

Wildernis, het verborgen speeleiland in het Gebroeders Van Raemdonckpark, wordt voorzien van een volledig nieuwe infrastructuur. Dat gebeurt niet enkel voor de kinderen, maar ook door de kinderen tijdens het Wildernis Bouwfestival, startend op 26 augustus.
The post Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »