Robert en Diana uit Oostende zijn een platina koppel

Op 2 juni 1954 stapten Robert Coulier (91) en Diana Lambrecht (89) in het huwelijksbootje. Dat betekent dat ze maar liefst 70 jaar getrouwd zijn en dus hun platina huwelijksverjaardag mogen vieren. Robert was vaak van huis weg als visser.

Diana bleef thuis om van de momenten te genieten dat Robert thuis was, maar ook om voor hun drie kinderen te zorgen. De drie kinderen zorgden voor een stevig nageslacht voor het koppel, want Robert en Diana hebben ondertussen zes kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Vandaag houden ze zich bezig met tuinieren. Het koppel woont samen in de Aimé Liebaertstraat in de Vuurtorenwijk.

(JRO/foto JRO)

The post Robert en Diana uit Oostende zijn een platina koppel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Duitse waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, waagden zich eerder ook al aan zendmasten en spookschip

De Duitsers die eerder gespot werden met levensgevaarlijke stunts op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen, zijn niet aan hun proefstuk toe. Op hun YouTube-kanaal wordt duidelijk dat de waaghalzen eerder ook zendmasten en koeltorens beklommen in verschillende landen. Hoogtevrees is voor hen duidelijk geen probleem, zo is in de filmpjes te zien hoe ze stunts uithalen boven een afgrond.

Lees meer »

Maar liefst vijf oude bekenden in seizoensfinale ‘Familie’: “Als ik één ding besef, is het dat ik hier nooit had mogen stoppen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

Slijpe viert 55 jaar partnerschap met Sohren

Afgelopen weekend vierde een ruime delegatie van het jumelagecomité samen met het gemeentebestuur 55 jaar partnerschap tussen Slijpe en Sohren. Het was burgemeester Leopold Vermander die de officiële oorkonde samen met zijn toenmalige ambtsgenoot Hans Jaske in 1969 ondertekende. 55 jaar later is de verzustering dankzij heel wat vrijwilligers nog steeds hartelijk en actief.
The post Slijpe viert 55

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

Voormalig ICT’er van Brugse AZ Sint-Jan naar rechter voor hacken computers vrouwelijke collega’s

Een 42-jarige man uit Zedelgem die lange tijd als ICT’er werkte in het Brugse AZ Sint-Jan moet voor de strafrechter verschijnen, onder andere omdat hij de computers van zijn vrouwelijke collega’s hackte ‘om leuke privéfoto’s’ te kunnen stelen, wat deze krant vorige week aan het licht bracht. Dat heeft de raadkamer in Veurne vandaag beslist. De man verschijnt wellicht in

Lees meer »

SpaceX krijgt opdracht speciaal tuig te ontwikkelen dat ISS na pensioen veilig moet helpen vergaan

Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX moet ervoor zorgen dat het internationaal ruimtestation ISS over een paar jaar veilig ten onder gaat, zo is donderdag bekendgemaakt. Als het zover is, moet het complex verbranden in de dampkring. Het bedrijf van miljardair Elon Musk heeft nu officieel de opdracht gekregen om daar een vaartuig voor te ontwikkelen en te bouwen.

Lees meer »