Roger en Gilberte uit Oostende vieren briljanten huwelijk

Roger Lamoot (90) en Gilberte Decraemer (86) gaven elkaar op 3 juni 1959 het jawoord. Het koppel viert zo hun briljanten huwelijksverjaardag.

Ze leerden elkaar in de gouden jaren 50 kennen en veel was er niet nodig om de vonk te doen overslaan. Samen baatten Roger en Gilberte het bekende Regent Hotel uit op de Zeedijk in Oostende. Tijdens hun huwelijk kreeg het koppel twee kinderen en ondertussen hebben ze ook al drie kleinkinderen en evenveel achterkleinkinderen. Roger en Gilberte wonen samen op de Albert I-promenade.

(JRO/foto JRO)

The post Roger en Gilberte uit Oostende vieren briljanten huwelijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tentoonstelling Westfront Nieuwpoort vernieuwd: “Klemtoon op persoonlijke verhalen”

In Nieuwpoort is de tentoonstelling in het Westfront-museum vernieuwd, dat onder het Koning Albert I-monument ligt. Die tentoonstelling vertelt het verhaal van Nieuwpoort tijdens de Eerste Wereldoorlog, toen de polders onder water gezet werden om het Duitse leger te stoppen. In de nieuwe tentoonstelling ligt er meer nadruk op persoonlijke verhalen tijdens de oorlog, en er is een audiogids die

Lees meer »

Verkoper nieuw op lijst van knelpuntberoepen in Brussel

De lijst van knelpuntberoepen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest telt nog 102 beroepen, iets minder dan vorig jaar. Onder meer winkelverkopers, torenkraanbestuurders en gevelrenoveerders werden aan de lijst toegevoegd, zo meldt de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris maandag.

Lees meer »

Nieuw ontmoetingshuis ’t Verzetje in oude bib in Moerbrugge biedt luisterend oor

Het ontmoetingshuis ’t Verzetje heeft onlangs de deuren in de voormalige bibliotheek in de Valentin Hennemanstraat in Moerbrugge geopend. Het is, naast ’t Gezelleke in Oostkamp, Nieuwvliet in Nieuwenhove, Tope in Ruddervoorde, Het Hertenbos in Hertsberge en De Oude Pastorie in Waardamme, het zesde ontmoetingshuis dat in Oostkamp geopend werd. Je kan er elke maandagnamiddag terecht en uitzonderlijk ook nu

Lees meer »

Nieuwe expo ‘De Stad’ brengt vijf vooraanstaande grafisch kunstenaars samen in Blankenberge

Vanaf vandaag, vrijdag 28 juni, kan je in exporuimte De Meridiaan in Blankenberge de intrigerende tentoonstelling ‘De Stad’ bezoeken. De expo brengt vijf vooraanstaande Belgische grafische kunstenaars samen: Brecht Evens, Frans Masereel, Ever Meulen, Marc Palmer, en Lukas Verstraete.
The post Nieuwe expo ‘De Stad’ brengt vijf vooraanstaande grafisch kunstenaars samen in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

87 doden en tientallen gewonden door gedrum bij religieus festival in India

Bij een religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase deelstaat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 87 mensen in het gedrum om het leven gekomen. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen”, zegt de gezondheidsdienst tegen AFP. De politie sprak tegen Reuters van zo’n zestig doden.

Lees meer »

Zijn Eric (44) en Eva (46) onschuldige slachtoffers van de drugsoorlog? “Café werd in het verleden al gesloten”

Twee doden waaronder een vrouw en drie gewonden. Dat is de voorlopige tol na de brutale schietpartij op het terras van een café in Brussel-Zuid. Van de daders die op een scooter wegvluchtten, ontbreekt elk spoor. Of er een link is tussen de slachtoffers en het drugsmilieu blijft weliswaar de vraag. “Het kan even goed een vergissing zijn waarbij de

Lees meer »