Onbekenden wagen hun leven op top van Antwerpse kathedraal

Het lijkt gekkenwerk en dat is het ook. Enkele Duitse waaghalzen zijn erin geslaagd om illegaal de toren van de kathedraal te beklimmen en op 123 meter hoogte acrobatische toeren uit te halen rond de haan op de spits.

 

Meer krantenkoppen in België

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al tiental kandidaten op lijst”

De nieuwe partij VVV, Van en Voor het Volk in Wielsbeke krijgt verder vorm. Initiatiefnemers Kurt Malysse en Filip Dinneweth konden al een tiental mensen warm maken om op hun lijst te staan. Ook het programma komt stilaan in een definitieve plooi te liggen.
The post Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al

Lees meer »

Spektakel aan zee: vier topshows in de kuststeden die je niet wilt missen

Plan je deze zomer een uitstap naar de Belgische kust? Uitstekend idee, want ook naast zee, strand en dijk valt daar nog heel wat te zien en te beleven. De kuststeden pakken uit met een zomers programma vol ambiance en spektakel. Zit het weer tegen, ben je voldoende bruingebakken of gewoon op zoek naar (avondlijk) vertier, kan je dus altijd

Lees meer »

“Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven”

Het laatste weekend van juli staat op de Meulebeekse parochie ‘t Veld volledig in het teken van Tabakommegang, een jaarlijks groot volksfeest met de klemtoon op gratis aanbod. Het hoogtepunt blijft de vedettenparade op zondag met de Romeo’s, Yves Seghers, Luc Steeno en 2 Fabiola.
The post “Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven” appeared first

Lees meer »