Matador Verstappen temt jagende Norris en zegeviert in amusante Grote Prijs van Spanje

Uno, dos, tres. Max Verstappen heeft voor het derde jaar op een rij de Grote Prijs van Spanje op zijn naam geschreven. In het zonnige Barcelona rekende de wereldkampioen af met Lando Norris, die zijn jacht op een tweede plek zag stranden. Lewis Hamilton vervolledigde het Spaanse podium. 

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren

Na bijna tien jaar heeft Westfront Nieuwpoort een grondige inhoudelijke update gekregen. Daarbij werd de bestaande permanente tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog volledig vernieuwd, met aangepaste technologie en nooit eerder vertoonde artefacten. Bezoekers ervaren het iconische verhaal van de onderwaterzetting vanuit een andere invalshoek.
The post Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren appeared

Lees meer »

Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Veel vragen tijdens infomarkt over heraanleg N357

Vanaf 19 augustus starten ingrijpende wegwerkzaamheden op de N357 tussen Wielsbeke en Oostrozebeke. Niet alleen worden er rioleringswerken uitgevoerd, de weg wordt ook voorzien van veilige fietspaden. Op een infomarkt konden geïnteresseerden bij de diverse diensten uitleg bekomen.
The post Veel vragen tijdens infomarkt over heraanleg N357 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filou HBC Izegem versterkt zich met Klaas Thiers

De 26-jarige Klaas Thiers speelt volgend seizoen in de kleuren van Filou HBC Izegem. De linkerhoek en spelverdeler komt over van grote rivaal Apolloon Kortrijk waar de club vorig seizoen al Jan Steenhoudt en Tore Devos overhaalde om in het blauwe shirt te spelen.
The post Filou HBC Izegem versterkt zich met Klaas Thiers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen”

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit. Zopas nam de organisatie een tweede gebouw in gebruik, in het centrum van Ploegsteert. Met de uitbreiding komt ook de garantie dat ze iedere uithoek van de uitgestrekte gemeente van hun dienstverlening kunnen voorzien.
The post Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Undercoverbeelden onthullen: artsen vragen cash geld voor ze aan operatie willen beginnen. “Anders verdien ik minder dan een loodgieter”

“Eén chirurg vroeg zelfs 3.000 euro.” Toen Noah een chirurg zocht voor een operatie voor zijn zoontje, stelde hij vast dat artsen cash geld vragen voor operaties. Dat blijkt een gangbare praktijk, zo blijkt uit onderzoek van de HLN-onderzoekscel. Wij gingen undercover op consultatie en zagen hoe artsen de grenzen van de wet aftasten: “Ik kan je een korting geven

Lees meer »

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »