Verstappen snelste na boeiend duel in GP van Spanje

 

7/10: van de tien Grote Prijzen van dit seizoen won Max Verstappen er al zeven. Ook in Spanje bleek de Nederlander opnieuw de snelste. Poleposition Lando Norris moest na een intens duel tevreden zijn met plek twee, zijn Britse landgenoot Lewis Hamilton finishte voor het eerst dit seizoen nog eens op het podium.

 

Meer krantenkoppen in België

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’ op radio én tv: “Toen de baas me belde dacht ik: ik ben ontslagen”

Een feestelijke aflevering opgenomen in ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden uit pure onvrede zelf, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Maar het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Apotheek Omni-Chimie zit niet langer meer op de Markt in Langemark, maar in nieuwbouw wat verderop: “Veel toegankelijker”

De vestiging van apotheek Omni-Chimie op de Markt in Langemark verhuisde naar een nieuwbouw enkele meters verder. Niet alleen is het pand veel ruimer en beter toegankelijk voor mensen in een rolstoel, buiten hangt er nu een muurautomaat waar je ook ’s nachts en op zondag zowat het hele aanbod behalve geneesmiddelen kan kopen.
The post Apotheek Omni-Chimie zit

Lees meer »

Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie verhuisde

Een vrouw eist van haar voormalige 41-jarige buurman uit Diksmuide liefst 6.000 euro schadevergoeding in de rechtbank van Veurne. I. beweert door M.D. jarenlang gepest en zelfs fysiek aangevallen te zijn, waarop ze verhuisde. De man zelf schuift echter alles in de schoenen van de vrouw.
The post Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie

Lees meer »