Joggende vrouw (36) zwaargewond bij aanval door drie wolven in Frans safaripark

In het safaripark van Thoiry, ten westen van Parijs, is zondag een vrouw aangevallen door verschillende wolven. Ze raakte daarbij ernstig gewond, meldden Franse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Macron schiet in eigen voet

22:57 Het extreemrechtse RN is de winnaar van de eerste ronde van de Franse verkiezingen. Hoe groot het verlies is voor president Macron wordt volgende week duidelijk na de tweede ronde. Maar nu al is duide…

Lees meer »

OPINIE Droog blijven maakt van mij nog geen droogstoppel

Wat gaan ze nog allemaal uitvinden? Dry January en Tournée Minérale kende ik al, maar nu is er blijkbaar ook Dry July. Al kom ik wat achter, want Droge Juli bestaat al sinds 2008, toen ze in Australië op het doldwaze idee kwamen om in juli een maand lang geen alcohol te drinken. In juli?!
The post OPINIE Droog

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »

Bewoners WZC Sint-Monica genieten samen van Rammsteinconcert: “Normaal tegen zeven uur in ons bed, maar vandaag rocken we mee!”

Ook de bewoners van woonzorgcentrum Sint-Monica ‘De Drie Plantanen’ in Oostende zijn in de ban van Rammstein: nadat ze afgelopen week de opbouw van de festivalweide vanaf de eerste rij meevolgden, rockten ze vanavond tijdens het concert mee vanop hun balkon, ook al kunnen ze de band niet zien. “Het is de eerste keer dat we Rammstein aan het werk

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »