LIVEBLOG BK WIELRENNEN. Groepje met Campenaerts en Van Wilder rijdt voorop, rust in het peloton

Vandaag staat het BK wielrennen op het programma. Remco Evenepoel wilde maar wat graag nog een jaar langer rondrijden in de tricolore trui, maar door ziekte liggen er kansen voor onder anderen Wout van Aert, Jasper Philipsen, Tim Merlier, Arnaud De Lie, Thibau Nys en Jasper Stuyven. Volg het Belgisch kampioenschap op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. Belgian Cats winnen tweede wedstrijd in oefencampagne – 13 Belgische atleten én Belgian Rockets geselecteerd op basis van world ranking

Parijs maakt zich op voor de dertigste editie van de Olympische Spelen, die plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. In het Belgische kamp heerst de medaillekoorts en ook internationaal staan alle neuzen richting Franse hoofdstad. Volg al het nieuws in aanloop naar de olympiade in onze liveblog hieronder.

Lees meer »

63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Het staat te boek als een van de oudste kermissen van Menen en blijft, jaar na jaar, heel wat mensen lokken. Koekuit-in-Feest wist ook dit jaar de wijk van heel wat animo te voorzien, met een reuze rommelmarkt als absolute publiekstrekker.
The post 63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Lees meer »

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

Lees meer »

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »