Dertiger komt om het leven bij arbeidsongeval in Middelkerke

Op een werfzone in Middelkerke is vrijdagavond een arbeider om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. De 30-jarige Slovaak raakte gekneld tussen een vrachtwagen en een bobcat. Dat meldde het arbeidsauditoraat. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan.

Het ongeval gebeurde in de Spermaliestraat in Middelkerke om 18 uur. Een vrachtwagen reed er achteruit op een werfzone. Daardoor raakte de Slovaakse arbeider gekneld tussen de vrachtwagen en een bobcat, die hij vermoedelijk nog snel wilde verplaatsen.

Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het AZ Damiaan gebracht, maar overleed daar later. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

The post Dertiger komt om het leven bij arbeidsongeval in Middelkerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wervik brengt passende hulde aan zes gepensioneerde personeelsleden: “Leuke cartoon als geschenk”

De huldiging van dit keer zes personeelsleden van stad Wervik die met pensioen gingen, vond voor het eerst plaats in de theaterzaal van gc Gilwe. De hulde verliep op een stijlvolle manier en bij elke afscheidnemende medewerker werd een verzameling cartoons geprojecteerd die ereburger André Nollet over de respectievelijke loopbaan en anekdotes tekende.
The post Wervik brengt passende hulde

Lees meer »