Man overleden na val uit raam in Gent

In Gent is zondag een man overleden nadat hij uit het raam was gevallen.

 

Meer krantenkoppen in België

De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd”

Tijdens het weekend van 12 tot 14 juli is Snellegem weer in de ban van de middeleeuwen. En dat weekend is er maar één Johan echt belangrijk, namelijk De Rode Ridder. Die legendarische stripfiguur viert immers zijn 65-jarig bestaan tijdens het middeleeuws festival.
The post De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd” appeared first on

Lees meer »

Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen”

Een 49-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden cel gekregen voor een resem diefstallen aan de kust en in Antwerpen. Salah B. schuwde het geweld niet. Het parket had achttien maanden cel gevorderd.
The post Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Leven met een deadline: “Eindelijk is het tijd om die zomerse outfit uit de kast te halen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Democratische zwaargewichten spreken steun uit voor Biden: “Je kunt al eens een slecht debat hebben”

De Democraten lijken de rangen te sluiten na het belabberde debat van president Joe Biden. Tijdens het debat met rivaal Donald Trump kwam Biden meermaals verward over. "Je kunt al eens een slecht debat hebben", reageert oud-president Barack Obama. Ook gewezen presidentskandidaat Hillary Clinton herhaalt haar steun. Biden zelf klinkt strijdvaardig: "Ik weet hoe ik de job moet doen."

Lees meer »