“Dit zou niet mogen gebeuren op een voetbalveld”: Roberto Martínez hekelt selfie-zoekers tijdens Turkije-Portugal

Maar liefst zes veldbestormers probeerden tijdens de wedstrijd tussen Turkije en Portugal (0-3) tot bij Cristiano Ronaldo te geraken. Tot frustratie van de Portugese superster. De stewards zagen af, met een ongelukkig voorval op Gonçalo Ramos als gevolg. Portugal-bondscoach Martínez was achteraf bezorgd om zijn spelers: “We hebben het geluk dat de fans vandaag goede bedoelingen hadden.” 

Meer krantenkoppen in België

Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.
The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familienaam wijzigen in Elsene gratis vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli is het in Elsene mogelijk om je familienaam gratis te veranderen aan een gemeenteloket. Dat kondigt burgemeester Christos Doulkeridis aan op de sociale media. Voorwaarden zijn wel dat je kan kiezen tussen ofwel één van de achternamen van je ouders, ofwel dat je die allebei draagt.

Lees meer »

“Hou je mond, kale eikel”: Declan Rice in de clinch na affluiten, ook obsceen gebaar van Bellingham toont spanning bij Engelsen

Engeland ontsnapte op een onwaarschijnlijke wijze aan een nederlaag tegen Slovakije. De spelers lieten hun emoties dan ook de vrije loop, op alle mogelijke manieren. Jude Bellingham vierde zijn doelpunt met een obsceen gebaar richting de Slovaakse bank, Declan Rice ging zelfs fysiek in de clinch met de Slovaakse bondscoach en noemde hem “een kale eikel”.

Lees meer »

Landelijke Gilde Meulebeke organiseert gymkana

Na het succes van vorig jaar, waarbij meer dan 500 toeschouwers het spektakel op de terreinen van de familie Alliët in de Bloemgatstraat volgden, organiseert de Meulebeekse Landelijke Gilde een tweede editie van haar gymkana. Die vindt plaats op zondag 7 juli, met een aanloop op vrijdag 5 juli.
The post Landelijke Gilde Meulebeke organiseert gymkana appeared first on

Lees meer »

Klacht G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen bij de Raad voor de Journalistiek ongegrond

De Raad voor de Journalistiek heeft een klacht van G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen ongegrond verklaard. Het artikel gaat over een vrouw die jarenlang vrijwilliger was in een dierenasiel en dan veroordeeld werd omdat ze haar hond zo hard had geschopt dat de dierenarts het dier moest laten inslapen. Volgens de voorzitter van dierenasiel is de vrouw te licht gestraft.

Lees meer »

Achter de schermen van musical ‘Sneeuwwitje’: “Gert Verhulst heeft een belangrijke bijdrage geleverd”

Vijfentwintig jaar na de première keert de allereerste musical van Studio 100 terug naar het toneel. Meer dan honderd crewleden hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om ‘Sneeuwwitje’ opnieuw tot leven te wekken. Wij namen een kijkje achter de schermen met producer Lore Hias, regisseur Stefan Staes en acteur Manu Van Acker. “Alles wordt gebudgetteerd, tot elk broodje en elke

Lees meer »

Brugge gaststad van WK YOU.FO

De nieuwe, misschien toekomstige olympische sport YOU.FO probeert in ons land voet aan de grond te krijgen. Het is een kruising tussen lacrosse en ultimate frisbee. Wie er kennis wil mee maken kan zondag 30 juni naar ’t Zand in Brugge. Daar wordt het wereldkampioenschap georganiseerd.
The post Brugge gaststad van WK YOU.FO appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks strengere regels van Ben Weyts: ouders schuiven weer aan bij onderwijsadvocaten om B- en C-attesten aan te vechten

Onderwijsadvocaten draaien weer overuren, want ouders hebben nog slechts drie dagen de tijd om het B- of C-attest van hun zoon of dochter aan te vechten. Sinds de recente ingreep van onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) moeten zij vanaf nu aantonen dat de beslissing van de klassenraad onterecht was. Heeft dat nog wel zin? Waar moet je als ouder op letten?

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden na afsteken vuurwerk op jacht

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: dolverliefde Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »