Reunië tussen Noel en Liam Gallagher was dichterbij dan ooit: “Ze hadden in juli zelfs een concertzaal geboekt”

Al vijftien jaar lang hebben de voormalige Oasis-frontman Liam Gallagher (51) en zijn broer Noel (57) ruzie. Er leek bijna een einde in zicht te komen: de broers hadden naar verluidt op 8, 9 en 10 juli in Londen een concertzaal geboekt om weer samen op het podium te staan. Maar er is weer roet in het eten gegooid. “Ze hebben het intussen alweer geannuleerd”, laat een bron aan ‘The Mirror’ weten. 

Meer krantenkoppen in België

Alle feesten afgelast nadat politie bekende zaal heeft verzegeld: “Eindelijk een antwoord, maar het valt ons zwaar”

Alle geplande evenementen bij de groep San Marco Village zijn afgelast. Dat slechte nieuws kregen de gedupeerden en het personeel donderdag te horen van de voorlopig bewindvoerder. Maandag raakte bekend dat de politie mogelijke witwaspraktijken en een link met het drugsmilieu onderzoekt. Het gebouw werd verzegeld. Heel wat koppels zien hun trouwfeest in duigen vallen. “Normaal gezien vertrokken wij zondagnacht

Lees meer »

Brugs slachtoffer van seksueel misbruik protesteert tegen bezoek van paus: “Kerk moet Vangheluwe loslaten” 

Bart Deschacht voert het hele weekend actie aan de Sint-Salvatorskathedraal in zijn thuisstad Brugge. Deschacht is een van de slachtoffers van seksueel misbruik door gewezen bisschop Roger Vangheluwe. Met een vreedzame actie protesteert hij tegen het bezoek van paus Franciscus aan ons land. "Excuses van de paus zijn niet genoeg, de kerk moet Vangheluwe helemaal loslaten."

Lees meer »

Drie doden in Nederland nadat auto in water belandt

Bij een auto-ongeluk in de Nederlandse stad Amersfoort, in de provincie Utrecht, zijn drie mensen om het leven gekomen. Het voertuig raakte zondagnacht in het water terecht aan de Stadsring. De politie meldde maandagochtend dat reanimatie niet meer mocht baten, en dat alle drie de inzittenden zijn overleden.

Lees meer »

Schengen ‘schaft’ het niet meer

21:32 Europese afspraken over migratie en open grenzen vallen als dominoblokjes. Het lappendeken van grenscontroles en onbeheersbare migratiestromen in Europa breekt Schengen op zeker moment, waarschuwen do…

Lees meer »

Landbouwer (46) die beide dochtertjes verstikte blijft langer in de cel: volgende maand uitspraak voor stalking ex-vrouw

Chris Vanhaverbeke (46) blijft twee maanden langer in de cel na de moorden op dochters Maud (8) en Ona (5). De aardappelboer stond begin deze week nog terecht voor de correctionele rechtbank voor stalking van zijn ex-vrouw. Die uitspraak volgt eind oktober.
The post Landbouwer (46) die beide dochtertjes verstikte blijft langer in de cel: volgende maand uitspraak voor

Lees meer »

Start academiejaar: Uitkijken naar Student Welcome en tekenen van doopcharter

Op donderdag 3 oktober verwacht Kortrijk Studentenstad 7.000 studenten op het Nelson Mandelaplein. Voorafgaand aan Student Welcome, de eerste feestavond van het academiejaar, komen de praesessen bijeen om het doopcharter te ondertekenen, een jaarlijkse traditie waarbij de nieuwe leden op passende wijze worden ingelijfd bij een studentenvereniging naar keuze.
The post Start academiejaar: Uitkijken naar Student Welcome en tekenen

Lees meer »

Eddy Van Maele wordt nieuwe pastoor-deken van Kortrijk

Priester Eddy Van Maele (52), sinds 2009 pastoor in Beernem, is benoemd tot deken van Kortrijk, als opvolger van Geert Morlion (70) die onlangs benoemd werd tot rector van het Belgisch College in Rome.
The post Eddy Van Maele wordt nieuwe pastoor-deken van Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedicht van Junior Stadsdichter Lili (11) prijkt op muur langs fietspad in Roeselare: “Echt mooi, vooral de beren vind ik heel leuk”

Langs het fietspad dat de Smedenstraat met de Westlaan verbindt, kan men voortaan een mural van kunstenaar Wietse Hindryckx bewonderen. Hij ging aan de slag met het gedicht van Junior Stadsdichter Lili Bekaert (11).
The post Gedicht van Junior Stadsdichter Lili (11) prijkt op muur langs fietspad in Roeselare: “Echt mooi, vooral de beren vind ik heel leuk” appeared

Lees meer »

Het gemeenterapport van Knokke-Heist: Bestuur rijdt woelig parcours na overlijden Leopold Lippens

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Knokke-Heist: Bestuur rijdt woelig

Lees meer »