Supporter mee voor de Belgen op het Polenplein

Nadat het overdag al erg druk was in het stadscentrum voor de Roeselaarse batjes, troepten ’s avonds heel wat supporters van de Rode Duivels samen op het Polenplein.

Een vijfduizendtal aanwezigen volgden er de tweede groepsmatch van onze nationale ploeg op het EK. Daarbij ook heel wat studenten. Zij waren er maandag nog niet bij door de examens, maar nu deze voorbije zijn konden ze wel volop genieten van het volksfeest. De sfeer zat er onmiddellijk goed in nadat Tielemans onze Duivels al heel snel op voorsprong trapte. Na een tweede helft nagelbijten kwam dan toch de verlossende treffer van De Bruyne waarna er een stevig feestje gebouwd kon worden. Zondag kunnen sportliefhebbers opnieuw op het Polenplein terecht. Dan tonen de organiserende horeca-uitbaters het Belgisch kampioenschap wielrennen op groot scherm. Woensdag om 18 uur is er dan de laatste groepswedstrijd van onze Rode Duivels tegen Oekraïne.

The post Supporter mee voor de Belgen op het Polenplein is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea test ontwikkeling raketten met meerdere kernkoppen

Noord-Korea heeft volgens staatspersbureau KCNA met succes een test uitgevoerd gericht op de ontwikkeling van raketten met meerdere kernkoppen. Zuid-Korea gelooft er niets van en spreekt van “bedrog” om een mislukte lancering te maskeren. Gisteren had Noord-Korea nog een raket gelanceerd die volgens de Zuid-Koreanen in de lucht was ontploft.

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »