De magie van Brutus, de zotternij van Mike Patton en het volksfeest van Limp Bizkit: dit was Graspop dag drie

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Voor hybride oorlogsvoering kan een lucifer volstaan. Denk dus aan Rusland als Europa straks weer onder bosbranden kreunt

“Europa mag problemen verwachten.” Dat zei Roger Housen woensdag over de hybride oorlogsvoering die ons vanuit Rusland bedreigt. Een oorlogsvoering die eigenlijk al bezig is en steeds vaker op brandstichting steunt. Wat leren we van een Colombiaan die op een jobsite werd geronseld om Tsjechische bussen in lichterlaaie te zetten? Of van Kazachse toeristen die wel héél dicht bij een

Lees meer »

Brandweer haalt gecrasht sportvliegtuigje weg, buurtbewoners reageren geschrokken: “Ik zag het neerstorten”

In de omgeving van de Heidestraat in Hasselt is de brandweer Zuid-West Limburg aanwezig op de plek waar gisteren een vliegtuigje neerstortte. Daarbij liet een inzittende het leven, de piloot moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis. De nabestaanden van het slachtoffer bezochten zaterdag de plaats van het ongeval. Vanmiddag werken de hulpdiensten verder aan de berging van het wrak.

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

Zwevegem wint tweede label van ‘Sportbedrijf’

Het gemeentebestuur van Zwegem ontving opnieuw het Label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen. “We hechten veel belang aan fitte werknemers en zijn dankbaar voor de bijzondere dynamiek die is ontstaan tussen de werknemers dankzij de bedrijvensport.”, zegt sportschepen Raf Deprez (CD&V). Twee jaar geleden kreeg de gemeente als eerste in West-Vlaanderen al een eerste Label Sportbedrijf.
The post Zwevegem wint

Lees meer »

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Nederland is een gaaf land, dat komt uit de grond van mijn hart”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op “meer dan 5.000 dagen” als premier en overliep de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren zoals de toeslagenaffaire en de crash van het vliegtuig MH17.

Lees meer »

Meerkamper Simon Versavel (Flac Ieper) hoopt op titel in eigen club

Komend weekend kan je in Ieper terecht voor het PK meerkamp. Bij de atleten van Flac Ieper is het onder meer uitkijken naar Simon Versavel (22). Voor Simon is het komend weekend een van de hoogtepunten van het seizoen. “Ik heb er echt naar uitgekeken”, zegt de Zonnebekenaar. “Op het Vlaams kampioenschap begin mei werd ik tweede op de tienkamp

Lees meer »