Belletje-trek eindigt in ernstig steekincident: minderjarige jongen aangevallen

In de Nederlandse gemeente Nissewaard zijn zaterdagavond laat twee minderjarigen aangevallen. Een 15-jarige jongen uit Heenvliet raakte bij de aanval lichtgewond. Hij is in een ambulance onderzocht.

 

Meer krantenkoppen in België

Politie Oostende herhaalt oproep voor Rammstein-concerten: “Plan je trip en kom op tijd”

Vandaag is de eerste van twee dagen Rammstein op de evenementenweide Nieuwe Koers. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vraagt Politie Oostende concertgangers om hun trip goed voor te bereiden. Algemeen advies: neem het openbaar vervoer of de fiets.
The post Politie Oostende herhaalt oproep voor Rammstein-concerten: “Plan je trip en kom op tijd” appeared first on

Lees meer »

KIJK. Nederlandse urbexer bezoekt spooksteden in droogste woestijn op aarde

Urban Explorer Bob Thissen neemt ons mee naar enkele verlaten dorpen in de Atacama-woestijn in Chili. Dat is de droogste plek op aarde. In de 19e en 20e eeuw waren er veel dorpen in de woestijn, voornamelijk bevolkt door mensen die in nabijgelegen mijnen werkten. De meeste van die dorpen zijn spooksteden geworden. Al zijn sommige dorpen niet écht verlaten,

Lees meer »

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Vlaamse studente geëvacueerd uit Grieks hotel vanwege bosbrand: “Geen idee waar wij nu moeten slapen”

In Griekenland woedden er de voorbije dagen al heel wat bosbranden. De Griekse premier waarschuwde zondag al voor een “gevaarlijke” zomer in zijn land. En zo blijkt: intussen zijn al heel wat mensen moeten evacueren vanwege bosbranden. Ook de 19-jarige studente Elise Michielsen uit Merksplas moest maandagavond, samen met heel wat andere toeristen, uit haar hotel op het Griekse eiland

Lees meer »

Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid”

Op vrijdag 12 juli vindt in Pittem de vierde editie van Soirée Congé plaats, op de vertrouwde locatie van DelmoFarm in de Meulebekestraat. Met een aantal nieuwigheden wil de organisatie nog meer mensen een spetterende avond bezorgen.
The post Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Macron schiet in eigen voet

22:57 Het extreemrechtse RN is de winnaar van de eerste ronde van de Franse verkiezingen. Hoe groot het verlies is voor president Macron wordt volgende week duidelijk na de tweede ronde. Maar nu al is duide…

Lees meer »

Eerste Loop van de Rostn op Kachtem Ommegang: “Attentie voor alle deelnemers”

Op vrijdagavond 28 juni organiseert Ivac samen met de Bende van de Rostn voor het eerst het loopevent ‘Loop van de Rostn’ tijdens het kermisweekend van Kachtem Ommegang. Ivac wenste op vrijdagavond te organiseren en de Bende van de Rostn zocht nog naar een sportief event op vrijdagavond. Door de handen in elkaar te slaan hadden beide verenigingen een oplossing

Lees meer »