2 studenten getuigen over hun studentenjob: “Als ik volgend jaar minder uren onbelast mag werken, zal ik elke euro moeten omdraaien”

Steeds meer jongeren combineren hun studies met een vaste studentenjob. Marthe (21) werkt in een feestzaal om leuke extraatjes zoals tripjes met vrienden te kunnen financieren, Cas (26) betaalt zijn studies en kot als rekkenvuller bij Albert Heijn. “Als ik zie dat het deze maand wat krap wordt, vraag ik nog snel een extra shift aan.” 

Meer krantenkoppen in België

Skeerlerpiste in Kessel-Lo voorlopig dicht omdat ze te onveilig is: “Bart Swings en Jason Suttels moeten nu uitwijken naar andere pistes”

De skeelerpiste van Kessel-Lo bij Leuven, is voorlopig dicht omdat ze onveilig is. Er zitten onder meer barsten in de piste die door het warme weer putjes geworden zijn en daardoor kwam er afgelopen weekend een skater ten val. De domeinbeheerder heeft daarom besloten om de piste voorlopig te sluiten. Wereldkampioenen Bart Swings en Jason Suttels moeten nu op zoek

Lees meer »

Listige Pogacar wilde geel aan Evenepoel laten, die morgen maar 2 plaatsen beter moet doen om leider te worden: “Zou fantastisch zijn”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen twee plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

“Hou je mond, kale eikel”: Declan Rice in de clinch na affluiten, ook obsceen gebaar van Bellingham toont spanning bij Engelsen

Engeland ontsnapte op een onwaarschijnlijke wijze aan een nederlaag tegen Slovakije. De spelers lieten hun emoties dan ook de vrije loop, op alle mogelijke manieren. Jude Bellingham vierde zijn doelpunt met een obsceen gebaar richting de Slovaakse bank, Declan Rice ging zelfs fysiek in de clinch met de Slovaakse bondscoach en noemde hem “een kale eikel”.

Lees meer »