En daar is ook, eindelijk, de zomer

Meer goed nieuws na de winst van de Rode Duivels: tot woensdag blijft het zonnig en warm. Het KMI voorspelt zomerse temperaturen en droog weer. Vanaf het midden van de week groeit de kans op onweer.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »