Al vierde Tory-medewerker in opspraak gekomen: man gokte op datum van verkiezingen

Volgens The Sunday Times doet de goktoezichthouder, de Gambling Commission, onderzoek naar nog een medewerker van de Britse Conservatieve Partij. Chief data officer Nick Mason zou geld hebben ingezet op de datum van de verkiezingen. Eerder zette campagnedirecteur van de partij Tony Lee al een stap terug vanwege soortgelijke beschuldigingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Tanguy Ottomer stelt zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor: “Nostalgische kijk op mijn jeugd”

In het majestueuze decor van de Magrittezaal in het Knokse Casino stelde de Antwerpse auteur en stadsgids Tanguy Ottomer zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor. Het nostalgische boek brengt je terug naar de hoogdagen van de badplaats, toen wereldsterren en kunstenaars als Niki de Saint Phalle en Keith Haring er flaneerden. “In mijn kinder- en jeugdjaren kwam ik ieder weekend

Lees meer »

Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning”

De gemeenteraad van Deerlijk zette unaniem het licht op groen voor het masterplan dat tot een herwaardering van het Gaverdomein moet leiden. “We willen het domein nog meer uitspelen als bruisende recreatieve belevingsplek”, verduidelijkt bevoegd schepen Bert Schelfhout.
The post Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LG breit vervolg aan Camping Rollkap

De Landelijke Gilde Rollegem-Kapelle organiseert op zaterdag 6 juli de tweede editie van Camping Rollkap. Het evenement kadert dit jaar eveneens binnen de festiviteiten van Vlaanderen Feest.
The post LG breit vervolg aan Camping Rollkap appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. “Gemiddeld verliezen elke dag tien kinderen één of beide benen in Gazastrook” – Hoofd noodhulp VN waarschuwt voor “apocalyptische oorlog” tussen Israël en Libanon

Elke dag zijn er in de Gazastrook gemiddeld tien kinderen die een of twee benen verliezen. “Dat zijn dus al 2.000 kinderen sinds het begin van de oorlog”, stelt de secretaris-generaal van het VN-agentschap voor hulpverlening aan Palestijnse vluchtelingen op een persconferentie. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 26 juni terug.

Lees meer »

Tim Lefever is voorzitter van gratis festival Grensrock: “Lokale bedrijven vragen soms zelf om te sponsoren”

Tim Lefever (42) is de trotse voorzitter van Grensrock, hét gratis festival bij uitstek in de regio. Wij blikken samen met hem even vooruit op de komende editie, het voorzitterschap en de toekomst van Grensrock. Druk druk druk? “De laatste week voor het festival is mijn vrouw een week Grensrock-weduwe”, lacht de Menenaar.
The post Tim Lefever is voorzitter

Lees meer »