Sunday Times: nog een onderzoek in gokaffaire Conservatieve Partij

De Britse goktoezichthouder doet volgens The Sunday Times onderzoek naar nog een medewerker van de Britse Conservatieve Partij. Chief data officer Nick Mason zou geld hebben ingezet op de datum van de verkiezingen. Eerder deed campagnechef van de partij Tony Lee al een stap terug vanwege soortgelijke beschuldigingen. 

Meer krantenkoppen in België

Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats

Het vroegere gemeentehuis, feestzaal De Gouden Hoorn en twee woningen in de Kapelleriestraat ruimen plaats voor appartementen in Staden. In de plaats komt een woonproject met 26 appartementen, twee handelsruimtes en een ondergrondse parking.
The post Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’

De vijftienjarige Joppe De Roeck uit De Haan beleefde een mooie dag op het strand van De Haan. Joppe vertoefde daar in leuk vrouwelijk gezelschap. De namiddag sloten ze plots af met een foto bij Marie Verhulst, bekend van ‘Samson & Marie’, maar ook van de Play4-reeks ‘De Verhulstjes’.
The post Joppe De Roeck uit De Haan genoot van

Lees meer »

Monte Marcella het geheime wapen voor onze Belgische olympische atleten (en straks kun jij het resort ook afhuren)

Sint-Eloois-Winkel (Ledegem) wordt in juli het sportmekka voor Olympische atleten. De gemeente heeft zich eerder dit jaar ontpopt als de nieuwe topbestemming voor sporters die zich voorbereiden door middel van hoogteprikkels. In samenwerking met het BOIC, zal Monte Marcella een exclusief trainingskamp zijn voor Belgische Olympische atleten die zich klaarstomen voor de Spelen van Parijs 2024. En straks kun je

Lees meer »

Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende

Woensdagavond, 26 juni, liep er bij Politie Oostende een melding binnen van een grijpdiefstal, waarbij twee verdachten (18 en 19 jaar) een gouden ketting losrukten bij het slachtoffer (52). Dat meldt het parket van West-Vlaanderen en Politie Oostende.
The post Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Heulse Freinetschool zoekt na een jaar al tweede vestiging: “Poer is een groeiproces”

Het eerste jaar zit erop voor freinetschool Poer. Nu zijn ze op zoek naar een tweede vestigingsplaats. Dat is opgelegd door de overheid. Een volwaardige school moet 140 leerlingen hebben. “We willen onze school, Poer, kleinschalig houden met maximum 90 leerlingen. Daarvoor zijn we genoodzaakt een tweede vestiging te openen”, vertelt coördinator Jeska Verthé (34).
The post Heulse Freinetschool

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering legt de eed af

223 dagen na de verkiezingen heeft Nederland een nieuwe regering. Zestien ministers en dertien staatssecretarissen legden dinsdag de eed af in de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch. Ze werden een voor een voorgesteld aan koning Willem Alexander door de nieuwe eerste minister Dick Schoof, tot voor kort nog een partijloze ambtenaar.

Lees meer »

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »