Van luxeleven recht naar gevangenis: rijkste familie van Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor uitbuiten personeel in Zwitsers buitenverblijf

Vier leden van de rijkste familie van het Verenigd Koninkrijk hebben een jarenlange celstraf gekregen voor het uitbuiten van hun personeel in hun buitenverblijf in Zwitserland. Het gaat om Prakash Hinduja (78), zijn vrouw Kamal (75), hun zoon Ajay en schoondochter Namrata. De vier werden wel vrijgesproken voor de (zwaardere) beschuldiging van mensenhandel. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze betalen hem zéér goed, dus dit gaat gevolgen hebben”: moet Erik Van Looy vrezen voor tv-toekomst in Nederland?

Van 660.000 naar 290.000 kijkers. Erik Van Looy (62) heeft met zijn ‘Pappenheimers’ geen goede beurt gemaakt in Nederland. “Die man is onverstaanbaar,” reageerde de een, terwijl de ander vond dat het een “waardeloos programma” was. Kritiek die zender RTL, waar Van Looy onder contract staat, niet ontgaan zal zijn. In ‘Dag Allemaal’ laat tv-criticus Jules Hanot (70) zijn licht

Lees meer »

Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen: “Interesse wordt elk jaar groter”

In GC De Bunder is de nieuwe cultuurbrochure voorgesteld. De cultuurdienst wist ook voor dit jaar enkele mooie namen vast te leggen. Zo zijn er verschillende theatervoorstellingen, maar komen ook de liefhebbers van comedy volop aan hun trekken. Onder andere Han Solo en Urbanus zakken af naar Moorslede.
The post Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen:

Lees meer »

Albert en Paola vieren huwelijksverjaardag gezellig samen in Frankrijk: “Ze zijn daar alleen met z’n tweeën”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Volgens royalty-expert Jo De Poorter vond het grote feest afgelopen weekend al plaats en vieren ze vanavond deze gebeurtenis gezellig samen met twee.

Lees meer »