LIVEBLOG GEORGIË-TSJECHIË. GOAL! Mikautadze brengt Georgiërs op slag van rust op voorsprong met penalty

Georgië en Tsjechië openen de tweede speeldag op dit EK in groep F. De Tsjechen zullen na al dat verdedigen tegen Portugal vandaag ook aanvallende patronen op de mat moeten leggen. Bij Georgië moet het duo Mikautadze-Kvaratskhelia voor de goals zorgen. Wie kan een gouden zaak doen met het oog op de volgende ronde? Volg de eerste helft op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »

SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke tegenstander zal het hier moeilijk krijgen”

Na een jaar zonder eerste elftal is SK Zillebeke weer helemaal terug. En niet zomaar om de tijd te doden: het trainersduo Diego Caron – Diederik Pattyn heeft grootse plannen. Ze mikken op een topvijfplaats dit seizoen, met de ambitie om op korte termijn naar derde provinciale te promoveren.
The post SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke

Lees meer »

Papa Andy (39), mama Kyra (33) én baby Naud zijn alle drie op dezelfde dag jarig: “Dat de kans wel héél klein zou zijn, vertelde onze gynaecoloog nog”

Toen de gynaecoloog de uitgerekende geboortedatum van hun klein spruit verklapte, gniffelden Andy en Kyra meteen naar elkaar. ‘30 juni? Een dag later op 1 juli zijn we samen jarig’, zei het koppel uit het Limburgse Lanaken. Hun stiekeme wens kwam ook nog eens uit, want maandag kwam baby Naud gezond ter wereld. “Een mooier verjaardagscadeau is er niet”, vertelt

Lees meer »

Bellingham en Kane redders in nood: Engeland ontsnapt door allerkleinste gaatje aan voetbaltrauma tegen Slovakije

Engeland is op het EK tegen Slovakije in extremis ontsnapt aan een nieuw voetbaltrauma. Met dank aan Bellingham, goed voor een geniale gelijkmaker in de reguliere slotminuut. Slovakije kraakte daarna in de verlengingen. Kane en co. blijven zo met een 2-1-zege in de running en hebben het vel van bondscoach Gary Southgate gered. Het niveau van het sterrenensemble moet wel

Lees meer »