‘Fake’ (en gratis) Duits EK-shirt lijkt wel overal te zijn, maar experts waarschuwen dat opvallende stunt niet zo onschuldig is

Ooit al gehoord van ‘Check24′? In Duitsland lopen dezer dagen meer 5 miljoen voetbalfans ermee op hun borst. Wie de app van het vegelijkingsplatform downloadde, kreeg in ruil een gratis (!) variant op het shirt van de nationale ploeg cadeau. Maar experts hebben hun vragen bij de opvallende EK-campagne. 

Meer krantenkoppen in België

Opblaasbootje met 350 kilo coke: Nederlander (31) betrapt en probeert zwemmend te vluchten

Een Nederlandse drugscrimineel is maandag gearresteerd in het Britse Suffolk nadat hij werd betrapt op het smokkelen van 350 kilo cocaïne met een opblaasbootje. De drugs hadden een straatwaarde van 37 miljoen pond, omgerekend bijna 44 miljoen euro. De 31-jarige Nederlander probeerde volgens de Britse veiligheidsdienst nog te ontsnappen door naar de kust te zwemmen, maar werd uiteindelijk toch gevat.

Lees meer »

“Ze had zoveel pijn, dus vloog ik meteen naar Turkije”: medisch probleem bracht Tim en Sandra uit ‘B&B zoekt lief’ bij elkaar

“Mijn gedachten stonden niet helemaal op het zoeken van een lief.” Het was een aarzelende zoektocht voor Sandra Claes (41) vorig jaar in ‘B&B zoekt lief’. Met reden: vlak voor de opnames kreeg de B&B-uitbaatster slecht nieuws over haar gezondheid. Maar door haar medische problemen groeiden zij en kandidaat Tim Michiels (45) wel dichter naar elkaar toe. Ondertussen verhuisde Tim

Lees meer »

Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm”

Op 29 en 30 juni vind het opentuinweekend opnieuw plaats. Een van de 32 West-Vlaamse tuinen dat zijn deuren openzet voor het grote publiek is Garden of Art in Desselgem.
The post Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aannemer (36) gaat ervandoor met voorschot van klanten: mildere straf in beroep

Een 36-jarige Bruggeling is veroordeeld tot een celstraf van zes maanden met uitstel. Een man uit Beernem nam de aannemer in de arm voor de aanleg van de oprit, maar na de betaling van het voorschot bleven de werkzaamheden stilliggen. De aannemer gebruikte het geld bovendien voor andere zaken.
The post Aannemer (36) gaat ervandoor met voorschot van klanten:

Lees meer »

Beruchte tafelschuimer met voorliefde voor zware streekbieren daagt opnieuw niet op voor nieuw proces

Beruchte tafelschuimer Bart V. (46) uit Kortrijk daagde niet op voor een nieuw proces wegens flessentrekkerij in Kortrijk. Voor vier onbetaalde rekeningen in Kortrijk en Gent riskeert hij zes maanden celstraf en een boete van 4.000 euro.
The post Beruchte tafelschuimer met voorliefde voor zware streekbieren daagt opnieuw niet op voor nieuw proces appeared first on KW.be.

Lees meer »