Zo beleven metalfans Graspop in de regen: “Het duurt zeker 10 dagen voor de modder uit onze schoenen is”

Koning Modder en Prins Regen heersten over de tweede dag van Graspop. “Door die regen kunnen we een beetje minder van de muziek genieten”, zeggen twee festivalgangers. Onder de paraplu’s en de regenjasjes zaten vrijdag vooral veel fans van één Duitse band.

 

Meer krantenkoppen in België

Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter politieke loopbaan: “De cirkel is nu mooi rond”

Geen Kortemarkenaar die Rik Waeyaert niet kent. Hij is niet alleen al meer dan 35 jaar politiek actief in de gemeente, maar is ook voor iedereen het ACV-gezicht van de Kortemark. Rik staat in september voor zijn laatste politieke wapenfeit: cc De Beuk officieel openen.
The post Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter

Lees meer »

KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole

Lees meer »

LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK. “Van links! Naar rechts!”: dolenthousiaste Oranje-fans zetten ook Berlijn op stelten

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie.

Lees meer »

Drugs dealen ‘om elektrische step te kopen’ levert jaar cel op

Twee mannen van 21 en 63 jaar uit Moeskroen kregen een celstraf van respectievelijk twee jaar en een jaar cel met uitstel omdat ze in opdracht van dealers drugspakketjes afleverden aan de kust. Vooral de 63-jarige P.V. had daar een vreemde reden voor. “Ik had 900 euro nodig om een elektrische te kunnen kopen”, sprak hij.
The post Drugs

Lees meer »