En plots duiken kussende Bart De Wever en Georges-Louis Bouchez op: opvallende muurschildering in Antwerpen

Bart De Wever (N-VA) en zijn Waalse collega Georges-Louis Bouchez (MR) die elkaar een innige kus geven. Dat beeld, een knipoog naar het beroemde beeld met Russisch president Leonid Brezjnev zijn Oost-Duitse collega Erich Honecker op de Berlijnse Muur, is sinds deze week te bewonderen op de Bolivarplaats op het Antwerpse Zuid.

 

Meer krantenkoppen in België

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge

Buurtbewoners zijn bij de Raad van State en de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw procedures gestart tegen het nieuwe stadion van Club Brugge. Dat meldt Focus-WTV. Het is niet duidelijk hoeveel vertraging deze nieuwe demarche kan veroorzaken.
The post Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas gevallen F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

Elke Bleyaert, vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, verliest rechtszaak tegen Amerikaans fitnessbedrijf

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »