Katy (52) doet mee met nieuwe seizoen ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik sta open voor de liefde die er is… of nog komt!”

Katy (52) uit Knokke is een van de zes deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ op VTM. “Op voorhand was ik heel zenuwachtig, maar het was echt een geweldige ervaring”, klinkt het.

Ze studeerde af als schoonheidsspecialiste, maar sinds 1990 vult ze haar dagen met het verwelkomen van haar gasten in B&B d’Ouwe Schuure in Sluis. “Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik eerst een jaar in een lingeriezaak in Knokke gewerkt. Mijn toenmalige vriend heb ik leren kennen in een discotheek. Hij runde een B&B en restaurant, dus ben ik meegestapt in de zaak. Daarvoor had ik eigenlijk geen ambitie in de horeca”, vertelt Katy.

“Ondertussen zijn we uit elkaar, maar we runnen nog steeds samen de zaak, samen met zijn zoon en huidige vrouw. Hij doet de inkopen en de boekhouding, terwijl ik de gasten ontvang en me over het restaurant ontferm. De B&B is maar een klein gedeelte van het bedrijf. We hebben zeven kamers, maar het restaurant is veel groter”, legt Katy uit.

Thuis weg van huis

In B&B d’Ouwe Schuure hangt er een huiselijke sfeer. “We hebben een gemoedelijk bedrijf, waar de gasten zich thuis voelen. Voor hen is het een thuis weg van huis. Veel gasten komen hier al 20 à 25 jaar zo’n 2 of 3 keer per jaar en met hen hebben we een echte vriendschapsband opgebouwd. Ik heb dan ook al veel vragen gekregen over mijn deelname. De gasten leven echt mee met het programma. Ze kijken bijvoorbeeld door de ramen om te zien of er geen bloemen toekomen”, lacht Katy.

“Mijn deelname aan het programma was eigenlijk heel onverwachts. Een vriend had mijn naam doorgegeven aan het productieteam. Zij hebben mij een aantal keren gecontacteerd, maar ik heb toch eventjes getwijfeld of ik zou meedoen. Vrienden en familie hebben mij uiteindelijk overtuigd om mee te doen”, vertelt Katy. “Achteraf gezien ben ik heel blij dat ik heb meegedaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. De crew was fantastisch en ik heb me echt geamuseerd. Het was een superleuke ervaring.”

“Stel dat ik een partner zou gevonden hebben via het programma, is het wel de bedoeling dat die persoon betrokken wordt bij de B&B, als die dat zelf wil natuurlijk. De opnames zijn nog niet zo lang geleden afgelopen, dus als ik iemand heb leren kennen, is alles nog pril. Je kan niet meteen hoge verwachtingen hebben van iemand. Je moet eerst wat tijd samen kunnen doorbrengen vooraleer je samen over de toekomst kunt nadenken. Maar ik sta sowieso volledig open voor de liefde die er is of die nog komt”, besluit Katy.

De aflevering met Katy is te zien op 1 juli op VTM.

The post Katy (52) doet mee met nieuwe seizoen ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik sta open voor de liefde die er is… of nog komt!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Luc Steeno begon in Kursaal Oostende zijn verjaardagsfeest met één lied van Will Tura én ook bijna op het einde zong hij nog één Tura-nummer

In Kursaal Oostende vierde Luc Steeno feest. Inderdaad, Luc werd net 60 jaar en in een organisatie van Blue Sky Concerts vierde hij deze verjaardag met heel wat aanwezigen in de mooie eventzaal van Kursaal Oostende. Luc stond niet alleen op het podium. Ook talrijke collega’s kwamen langs om één of twee liedjes te zingen.
The post Luc Steeno

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Politicoloog Carl Devos over trage formatie: “Er zijn fouten gemaakt met mogelijk verstrekkende gevolgen”

Uit de Vlaamse formatie lekken de eerste formatienota’s. “Een teken dat de discretie afneemt”, aldus politicoloog Carl Devos (UGent). Reflecties over het temporiseren door N-VA worden in deze nieuwsluwe periodes uitvergroot tot koptitels. Waarom blijft de Vlaamse formatie vastzitten in de academische fase? “Geen geslaagde formatie zonder drama.”

Lees meer »

Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter: “Genieten staat centraal”

Tijdens de zomermaanden is de belevingsweide Entre Deux Verres opnieuw toegankelijk voor het publiek. “We serveren met veel plezier een glaasje of flesje wijn, sapje of een hapje”, aldus wijnboer Martin Bacquart. “Een bezoek aan de belevingsweide kan ook de perfecte afsluiter zijn van een wandeling op en rond ons wijndomein.”
The post Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter:

Lees meer »

Workshops en try-out bij Stefans Pottery

Bij Stefans Pottery in Roesbrugge kan je op zaterdag 6 en zondag 7 juli aan de slag. Je kan aansluiten bij een try-out of deelnemen aan een workshop decoratie keramiek.
The post Workshops en try-out bij Stefans Pottery appeared first on KW.be.

Lees meer »