ZNA beëindigt samenwerking met radiologen Cadix-ziekenhuis: “Vertrouwen niet meer te herstellen”

ZNA heeft de samenwerking met zes radiologen van het Cadix-ziekenhuis stopgezet. Dat meldt de ziekenhuisgroep in een persbericht. “Op basis van het gevoerde onderzoek is een samenwerking met de zes betrokken radiologen niet meer mogelijk. Het vertrouwen is niet meer te herstellen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Drie West-Vlaamse rensters naar Olympische Spelen

Justine Ghekiere, Julie Van De Velde en Margot Vanpachtenbeke mogen zich opmaken voor de Olympische Spelen in Parijs. Ze moeten er wereldkampioene Lotte Kopecky aan een olympische medaille helpen.
The post Drie West-Vlaamse rensters naar Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit zijn de populairste mannen- en vrouwennamen in jouw gemeente

Olivia en Noah waren ook vorig jaar de populairste voornamen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Bij de meisjes staat Olivia al vijf jaar onafgebroken aan de leiding. Emma staat op twee, Louise op drie. Noah is sinds 2020 de populairste jongensnaam, gevolgd door Arthur en Liam. Bij de familienamen komen Peeters, Janssens en Maes het meest voor.

Lees meer »

Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel

Een adjunct-directeur van de Brugse gevangenis is door de politie opgepakt en ondervraagd in het kader van een dossier van drugssmokkel. Hij moest de nacht in de cel doorbrengen. Dinsdag beslist de Brugse onderzoeksrechter over zijn verdere aanhouding.
The post Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid”

Het centrum van Deerlijk heeft er met Soes een nieuwe stijlvolle zaak bij. De stemmige koffiebar van Benoit Loosvelt en Annelien Vermeulen, met een ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes, opende onlangs de deuren.
The post Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak met aardappelmes

Nadat ze slaag had gekregen met een afstandsbediening ging C.L. haar partner te lijf met een aardappelmes. De 46-jarige Brugse stak de man vier keer, onder meer in de buik. Dat levert haar nu drie jaar voorwaardelijke celstraf op. Het slachtoffer zelf kreeg een jaar voorwaardelijk voor jarenlang partnergeweld.
The post Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

iPhone-herstelservice in voormalig pand Bensport: “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien”

De iPhone-herstelservice Kraks, sinds 2011 gevestigd in de Smedenstraat, verhuisde onlangs naar een pand in de Dampoortstraat waar voorheen de winkel Bensport gevestigd was. “Deze nieuwe locatie geeft ons de ruimte om nog te groeien”, zegt zaakvoerder Gauthier Top.
The post iPhone-herstelservice in voormalig pand Bensport: “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien” appeared first on

Lees meer »