Drie arrestaties uitgevoerd in zaak rond vermoorde Laura Trappeniers (66) en vermiste echtgenoot Marc Olbrechts (71)

In de zaak rond de vermoorde Laura Trappeniers (66) en haar vermiste echtgenoot Marc Olbrechts (71) – het Belgische koppel dat op het Spaanse eiland Tenerife woonde – zijn drie arrestaties uitgevoerd. Twee mannen zijn in België opgepakt, een andere in Spanje. De verdachten zouden volgens onze informatie rechtstreeks betrokken zijn bij de zaak. Dat heeft een goede bron bevestigd aan onze redactie. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven eigen zoon tot hel maakt en ongevraagd Facebookfoto’s kleindochter post: “Ik ben je eigendom niet”

“Wat ze stuurt is bijzonder verontrustend. Ze zegt zelfs dat ze over lijken zou gaan en haar gedrag is onverbeterlijk. Ze moet een zwaardere straf krijgen.” De rechter in beroep was spijkerhard voor een 52-jarige oma uit Ieper die het leven van haar eigen zoon ’tot een hel’ maakt.
The post Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven

Lees meer »

Ook Stefaan Vandecasteele blij met vernieuwde Bergstraat: “Mooiste laan van Kortrijk”

Op 3 juli werd de vernieuwde Knokstraat en Bergstraat terug opengesteld voor verkeer en werden de straten feestelijk geopend met de buurt. Buiten enkele handelaars die zich verder niet wilden uitspreken, reageert de buurt positief. “Dit was ook nodig voor de verkeersveiligheid in Aalbeke”, zegt vierde generatie zaakvoerder Stefaan van Vandecasteele Houtimport.
The post Ook Stefaan Vandecasteele blij met

Lees meer »

Historisch moment in Blankaart Diksmuide: eerste arendjong vliegt uit

In natuurgebied de Blankaart in Diksmuide is het eerste jong uitgevlogen van de Europese Zeearenden die er gevestigd zijn. Recent werden in het natuurgebied 2 jongen geboren. Dat was een primeur voor ons land, want nooit eerder was er bewijs dat zeearenden bij ons hebben gebroed. Volgende week is er een babyborrel gepland voor de jonge zeearenden.

Lees meer »

Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd Provinciaal Hof in Brugge

Deze week werd de 200.000ste bezoeker van het in april geopende Provinciaal Hof in Brugge verwelkomd. Mireille Castelein (67 jaar) en Lothaire Leclercq (77 jaar) uit Brugge zijn grote fans van het Provinciaal Hof. Het is al de derde keer dat ze het Provinciaal Hof bezoeken en ze komen zeker nog terug.
The post Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd

Lees meer »

28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit

Gedurende een dag werd GBS Goudenregenstraat in Wevelgem omgedoopt tot ‘GoudenGreetstraat’. Juf Greet verwelkomde er 28 jaar geleden de eerste kleuters en trekt nu de deur van de peuterklas achter zich dicht. Het werd een warm en bij momenten emotioneel afscheid.
The post 28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit appeared

Lees meer »