LIVEBLOG SLOVENIË-SERVIË (15u). Servië staat meteen met de rug tegen de muur

In groep C kijken Slovenië en Servië elkaar in de ogen. Na de nederlaag tegen Engeland moét Servië eigenlijk winnen, de Slovenen pakten dan weer al een belangrijk punt tegen Denemarken. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Europees verbod op diesel- en benzinewagens is “ideologische waanzin” volgens Italiaanse premier Meloni

In een toespraak voor het Italiaanse parlement heeft premier Giorgia Meloni uitgehaald naar de Europese wet die vanaf 2035 de verkoop van nieuwe diesel- en benzinewagens verbiedt. Ze noemde het “ideologische waanzin” en zei dat de Italiaanse regering werk zal maken van een “correctie”. De wet werd vorig jaar na veel getouwtrek goedgekeurd door de lidstaten van de Europese Unie

Lees meer »

Na Patricia uit ‘B&B zoekt lief’ reageert ook An Lemmens op plotse overlijden van Kurt: “Ik leerde hem kennen als een geëngageerde en zorgzame man”

Kurt, een deelnemer uit het programma ‘B&B zoekt lief’, is onverwacht overleden. Hij stierf door acuut hartfalen, meldt VTM. Kurt zou maandagavond aan de kijker voorgesteld worden in het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’. Patricia, bij wie de man op bezoek ging, reageert aangeslagen: “Hij was altijd lief en respectvol.” Inmiddels reageerde ook An Lemmens, de presentatrice van het

Lees meer »

“Dit is een kwestie van fatsoen”: N-VA en Vooruit Houthulst laken plotse overstap van hun raadsleden

De aankondiging van Lijst Burgemeester op 1 juni in aanwezigheid van gemeenteraadsleden Julie Descheppere (N-VA) en Peter Van Ryckeghem (Vooruit) is bij hun respectievelijke partijen als een donderslag bij heldere hemel gekomen. Maar schepen Olivia Masselin (Vooruit) en Filip Vanhevel (N-VA) gooien de handdoek niet in de ring en zijn nog altijd van plan om lijsten in te dienen.

Lees meer »