“Ik weet totaal niet meer waar ik ben en heb dringend water nodig”: laatste bericht van Jay (19) op Tenerife houdt Britten in de ban

Een Britse tiener is na een avondje uit met nieuwe kameraden spoorloos verdwenen op Tenerife. Jay Slater gaf een laatste teken van leven toen hij maandagochtend een vriendin belde. “Ik weet totaal niet meer waar ik ben en heb dringend water nodig”, luidde de onheilspellende boodschap. De zaak houdt het Verenigd Koninkrijk flink in de ban: ruim 150.000 Britten hebben zich al aangesloten bij een Facebookgroep, met als doel de jongeman levend terug te vinden. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ANTWERP-BEERSCHOT. Op vier minuten tijd trekt Antwerp de stadsderby naar zich toe, Beerschot-fans gooien vuurpijlen het veld op

Hoogspanning in Antwerpen. Aartsrivalen Antwerp en Beerschot kijken elkaar in de ogen. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat de Great Old 1-0 voor. Op slag van rust werd de dubbele voorsprong, op naam van Janssen, afgekeurd voor buitenspel. Beerschot heeft het niet onder de mat. De paars-witte fans houden zich vooralsnog rustig. Volg de derby op de

Lees meer »

Sietske wordt 18 op 13 oktober en is jongste kandidate op lijst van Vlaams Belang Oostende: “Ik kan niet blijven zitten en wachten”

Voor de zeventienjarige Sietske Calle wordt 13 oktober een speciale dag. Ze viert die dag niet alleen haar verjaardag, ze staat ook nog eens op de lijst van Vlaams belang Oostende. Verjaren op de dag van de verkiezingen: zo had ze haar achttiende verjaardag niet voorgesteld. “Maar ik zal er sowieso van genieten”, zegt de jongedame.
The post Sietske

Lees meer »

Bloemenzaak uit Wolvertem mag basiliek van Koekelberg versieren voor pausbezoek: “Hij wilde per se onze bloemen”

Een familiebedrijf uit Wolvertem, een deelgemeente van Meise, mag voor de bloemen zorgen in de basiliek van Koekelberg tijdens het pausbezoek. De paus trekt naar de basiliek op zaterdag 28 september, zijn 2e volle dag in ons land. "De paus heeft speciaal naar onze bloemen gevraagd, omdat hij ze mooi vindt. Hoe grootser, hoe beter: dat was de enige boodschap",

Lees meer »

KIJK. ‘De Pfaffs’-fan Frances Lefebure krijgt dekentje met grote foto van Jean-Marie, Kelly en co toegestuurd

“Voor veel mensen is deze reeks als een warm deken.” Met die woorden ijverde Frances Lefebure voor de terugkeer van ‘De Pfaffs’ op VTM GO, nadat alle seizoenen van de realityreeks waren verdwenen van het platform. Ondertussen is ‘De Pfaffs’ opnieuw te beschikbaar en kan Frances dankzij VTM dit vanuit de zetel bekijken met een écht Pfaffs-dekentje.

Lees meer »

Gent krijgt kano- en kajaksteiger vlak bij de Gras- en Korenlei

Gent heeft het ontwerp goedgekeurd voor de heraanleg van de Predikherenlei en de omliggende straten in het historische centrum. Er is een steiger voorzien voor kano’s en kajaks, op een steenworp van de Gras- en Korenlei. De kaaimuur, die nu instabiel is, krijgt een renovatie. De werken kunnen in 2025 starten en zouden anderhalf jaar duren.

Lees meer »

(Ex-schepenen) ontkennen hacking mail bestuurssecretaris: “Ze is met pek en veren het gemeentehuis uit gejaagd!”

“Ze willen hun naam gezuiverd zien!” Oud-schepen Kurt Beirens en schepen Marleen Schillewaert-Vercruyce van De Haan blijven ontkennen dat ze de e-mailaccount van toenmalig bestuurssecretaris Valerie Van den Broucke hebben gehacked.
The post (Ex-schepenen) ontkennen hacking mail bestuurssecretaris: “Ze is met pek en veren het gemeentehuis uit gejaagd!” appeared first on KW.be.

Lees meer »