Probeert ze haar fans te bedotten? Ariana Grande legt uit waarom de toon van haar stem veranderde in virale video

Ariana Grande (30) had wat uit te leggen aan haar fans. In een video die viraal ging op sociale media, is te horen hoe ze in het midden van een interview de toonaard van haar stem verandert: van laag naar erg hoog. 

Meer krantenkoppen in België

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »

Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken

Het bufferbekken langs de Oude Kerkstraat in Ettelgem wordt een recreatieve hotspot voor fietsers en wandelaars. “Dankzij de ondersteuning van Westtoer kunnen we de site nieuw leven inblazen”, zegt burgemeester Romina Vanhooren.
The post Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechter acht de Brugse Vismarkt niet geschikt voor evenementen

De rechtbank van eerste aanleg heeft de klacht van zeven bewoners van de Vismarkt in Brugge afgewezen tegen Brugge Plus en vishandelaar Rik Ameloot. Het vonnis is opmerkelijk: de rechter vindt de Vismarkt als plein niet geschikt voor dergelijke evenementen. Maar hij acht de exploitanten van ‘Zomeren op de Vismarkt’ en het dansen van Brugge Plus niet verantwoordelijk voor het

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

Burgemeester van Moorslede Ward Vergote geschorst na belangenvermenging

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD) heeft de burgemeester van Moorslede Ward Vergote (Partij Visie) geschorst tot het einde van zijn bestuursperiode. Vergote werd vorig jaar veroordeeld voor belangenvermenging. Die feiten ziet minister Rutte als een grove nalatigheid waardoor hij zijn ambt niet kan verderzetten.

Lees meer »