Margaux Degandt en Deborah De Smaels zijn eerste nieuwe kandidaten bij Team Nieuw Bestuur

Margaux Degandt en Deborah De Smaels zullen in oktober kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen voor Team Nieuw Bestuur in Langemark-Poelkapelle. Dat kondigt de gemeenschappelijke lijst van huidige coalitiepartijen N-VA, Vooruit en TOPE8920 aan.

Margaux Degandt (22) wordt een van de jongste kandidaten op de lijst. Ze woont bij haar ouders Rik Degandt en Sabine Fonteyne, samen met haar broers Gilles en Clement, in de Bruggestraat in Poelkapelle. “Margaux behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en een tweede master in Financial Management aan de Vlerick Business School in Brussel. In juni rondt zij haar studies af en start vol ambitie haar eerste job”, klinkt het bij Team Nieuw Bestuur.

“Tijdens haar studieperiode bleef Margaux altijd actief in Langemark-Poelkapelle. Vanaf haar zesde was ze lid van de KSA/Chiro in Poelkapelle, waar ze later ook enkele jaren als leidster heeft gefungeerd. Politiek zit Margaux in de genen: haar grootvaders, Gerard Fonteyne en Gilbert Degandt, dienden beiden als raadslid of kandidaat in de gemeentelijke politiek. Hun engagement heeft haar gemotiveerd om dezelfde weg in te slaan.”

Deborah De Smaels

Deborah De Smaels (39) is getrouwd met Bert Vermeulen en trotse moeder van Gita, Juta, Sterre en hun sterrenkindje Berre. Ze is werkt bij Melexis als productieplanner, en is regelmatig achter de toog van Sportkaffee Eleven te vinden. Deborah is voorzitter van het comité van de Dolle Dinsdagstoet in Madonna. “Ze leerde de kermis kennen via haar schoonouders Gery en Jenny Vermeulen-Storme, die zich hier al jaren voor inzetten. De stoet is uitgegroeid tot een echte publiekstrekker. Ook is Deborah lid van het jeugdbestuur van de Ruiterschool Rodeberg in Westouter. Haar hobby’s zijn paardrijden, reizen en toneel. Met haar gezin brengt ze veel tijd door bij de paarden: haar dochters beoefenen jumping en nemen regelmatig deel aan wedstrijden”, verklaart Team Nieuw Bestuur. (TOGH)

The post Margaux Degandt en Deborah De Smaels zijn eerste nieuwe kandidaten bij Team Nieuw Bestuur is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.
The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer

Lees meer »

Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd”

Zo’n 143 dagen lang zette Dimitri Carpentier een straat van Hooglede in de kijker. Nu bundelt Carpentier die 143 straatgedichten in het boek ‘Ik ben in alle straten’.
The post Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen

Op 29 juni 1974 stapten Wilfried Demon en Marleen Desmidt in het huwelijksbootje. Het koppel vierde zijn gouden jubileum bij hen thuis in de Dahliadreef in Westkapelle. Schepen Bert De Brabandere bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over.
The post Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »