“De ploeg met de beste straatvoetballers wint”: Jan Mulder voorspelt het EK en doet pleidooi voor Brandon Mechele

De EK-koorts heeft analist Jan Mulder (79) al helemaal te pakken sinds de openingsmatch. Maar wat zijn dé EK-voorspellingen van de Nederlander? Hij doet ze uit te doeken in de Q&A van Deviltime. “Frankrijk wint, België en Nederland plaats ik op hetzelfde niveau. Maar waarom is Brandon Mechele er niet bij? Hij is wel kampioen met Club Brugge hé!” 

Meer krantenkoppen in België

Oppositie en meerderheid klitten samen in Spiere-Helkijn: “Bij geen concurrentie wordt door één van ons tweede lijst opgestart”

In Spiere-Helkijn doet er zich de komende gemeenteraadsverkiezingen een interessante machtswissel voor. Dirk Walraet geeft na 36 jaar burgemeesterschap zijn sjerp door. Aan wie? Als de kaarten blijven liggen zoals ze nu zijn geschud, gegarandeerd aan iemand uit Pro8587, een coalitiepartij van de meerderheid en de oppositie. Momenteel de enige in het partijlandschap van Spiere-Helkijn.
The post Oppositie en

Lees meer »

Goesting in de zomer op Kasteelpark De Lovie: “Ons zomerterras is een voorbeeld van inclusief sociaal ondernemen”

Het zomerterras op het kasteelpark De Lovie wordt opnieuw uitgebaat door Goeste, restaurant & ijssalon Poperinge, in samenwerking met personen ondersteund door De Lovie vzw. “Het is een prachtig voorbeeld van inclusief sociaal ondernemen. Je wordt verwend met lokaal en huisgemaakt lekkers.” Op zondag 30 juni is er van 11 tot 18 uur Goesting in de Zomer op het Kasteelpark

Lees meer »

Vanaf vandaag wordt Brussels Airlines-vlucht tot 36 euro duurder. En prijs gaat nog stijgen, zegt luchtvaartexpert

De vergroening van tickets maakt vliegen duurder. Brussels Airlines heft een toeslag van 1 tot 5 euro per vlucht binnen Europa en tot 36 euro op een langeafstandsvlucht. Reden: kerosine wordt omwille van klimaatregels duurder. De verhogingen gelden voor reizen vanaf 1 januari 2025. En dat is niet de laatste prijsverhoging, waarschuwt luchtvaartexpert Luk De Wilde bij HLN.

Lees meer »

Dertiger komt om het leven bij arbeidsongeval in Middelkerke

Op een werfzone in Middelkerke is vrijdagavond een arbeider om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. De 30-jarige Slovaak raakte gekneld tussen een vrachtwagen en een bobcat. Dat meldde het arbeidsauditoraat. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan.
The post Dertiger komt om het leven bij arbeidsongeval in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »