“Stapje voor stapje kom ik terug”: Bon Jovi denkt terug aan zingen na operatie aan stembanden

Het lijkt beter te gaan met de stem van Jon Bon Jovi (62). De rocker en frontman van Bon Jovi, die al jaren kampt met stemproblemen, zegt dat zijn stem steeds meer terugkomt. 

Meer krantenkoppen in België

Kunst in kerken van Jabbeke tijdens ‘Jabart’

Tijdens het weekend van vrijdag 4 tot zondag 6 oktober staat de vijfde editie van de jaarlijkse kunstexpo ‘Jabart’ op de kalender. De kerken van deelgemeenten Jabbeke, Varsenare, Snellegem, Zerkegem en Stalhille worden het hele weekend omgetoverd tot heuse expositieruimtes.
The post Kunst in kerken van Jabbeke tijdens ‘Jabart’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oudste station van het land staat officieel te koop

De NMBS gaat officieel over tot de verkoop van het station van Tienen, het oudste stationsgebouw in België. Op belgiantrail.be staat de verkoop sinds vrijdag geafficheerd. Tot 10 januari 2025 kan een bod uitgebracht worden. Zoals eerder gemeld zal NMBS in geval van een verkoop loketten, een wachtzaal en toiletten in het gebouw behouden.

Lees meer »

“Na 25 jaar op die stoel, wou ik eens iets anders doen”: Boom uit ‘The Masked Singer’ blijkt bekend VRT-gezicht

“In mijn job heb je een zekere sérieux die je niet zomaar op het spel wil zetten”. Het schermgezicht dat vrijdagavond afviel in ‘The Masked Singer’ had wel wat overtuiging nodig om het pak van Boom aan te trekken. Maar zijn deelname was een welgekomen verademing van zijn dagelijkse job. “Dit heeft deugd gedaan.” Opgelet, hierna volgen spoilers.

Lees meer »

Krijgt WK wielrennen nog staartje voor Van der Poel? Letse federatie klaagt manoeuvre aan: “Hij bracht toeschouwers in gevaar”

Krijgt het WK wielrennen in Zürich nog een staartje voor Mathieu van der Poel? De Nederlander werd na een sterke koers derde, maar was na afloop ook onderwerp van discussie na een (ongeoorloofd) manoeuvre in de finale, waarbij hij op het voetpad sprong en zo bijna een toeschouwer aanreed. Niet toevallig de Letse federatie heeft nu in een open brief

Lees meer »

Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs”

Shoppen in Izegem wordt binnenkort nog leuker. In oktober kan je deelnemen aan de kraslotactie en op 10 oktober kan je in het Izegemse stadscentrum naar een gezellige late night shopping afzakken.
The post Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs” appeared first on KW.be.

Lees meer »