Gemeente Kortemark verkoopt woning in Handzamestraat en houdt drie kijkdagen

De gemeente Kortemark gaat over tot de openbare verkoop van een halfopen woning met aanbouw in de Handzamestraat 126.

Het woonhuis bestaat uit een kelder, gelijkvloers, tussenverdieping en zolder. De inkom, de woonkamer en de keuken bevinden zich op de gelijkvloers. In het bijgebouw is er een badkamer. Op de tussenverdieping is er een slaapkamer. De zolder bestaat uit twee aparte ruimtes.

Achter de woning ligt een noordgerichte tuin met tuinhuis met afdak. Het dak van de woning en de aanbouw werd in 2016 voorzien van een onderdak en werd geïsoleerd. De woning is niet voorzien van centrale verwarming.

De woning kan je bekijken op 17, 24 en 26 juni. Bieden kan vanaf 24 juni tot en met 2 juli via Biddit. De instellingsprijs is 98.000 euro.

The post Gemeente Kortemark verkoopt woning in Handzamestraat en houdt drie kijkdagen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle

De laureaten van de bebloemingsactie werden gehuldigd. 86 inwoners van Langemark-Poelkapelle zetten hun beste beentje voor om hun voortuin op te fleuren, maar uiteindelijk waren het Gery, Gilbert, Monique, Rosa, Etienne en Luc die met de hoofdprijzen naar huis gingen.
The post Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij stuurde dat hij er niet lang meer zou zijn”: zo verliepen de laatste dagen en uren van Liam Payne

Samen met z’n vriendin, influencer Kate Cassidy (25), genoot Liam Payne (31) de voorbije weken van een vakantie in Buenos Aires. Een ogenschijnlijk heerlijke periode die woensdagavond een onverwacht tragisch einde kende, toen de zanger van zijn hotelbalkon viel. Naar de exacte omstandigheden blijft het voorlopig gissen, maar één ding is zeker: de laatste dagen ging Liam minder zorgeloos door

Lees meer »

Parket West-Vlaanderen start onderzoek naar verkiezingsfraude met volmachten in Veurne

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar het mogelijke ronselen van volmachten in Veurne. Burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) stuurde de week voor de verkiezingen persoonlijke brieven rond met een volmachtformulier bij. Volgens de partij Team8630 is dat volmachten ronselen en dat mag niet. Toch diende de partij geen klacht in. Ook de nieuwe partij VoeVeurne deed dat

Lees meer »

Engelse vrouw (36) krijgt levenslang nadat ze beide ouders vermoordt en lichamen vier jaar lang thuis verstopt: “Kop op, jullie hebben de slechterik”

In Engeland is de 36-jarige Virginia McCullough vrijdag veroordeeld tot een levenslange celstraf. McCullough vermoordde in 2019 haar beide ouders en hield hun lichamen vier jaar lang verborgen in hun huis in Essex, waar ze na de dubbele moord bleef wonen. Het lichaam van haar moeder verstopte ze in een kleerkast en voor haar vader bouwde ze een “geïmproviseerde graftombe”.

Lees meer »

Noord-Korea blaast wegen naar Zuid-Korea op

Het Noord-Koreaanse regime is gestart met het opblazen van wegen naar Zuid-Korea. Dat zegt Seoel dinsdag. Ten noorden van de demarcatielijn tussen de twee Korea’s zijn delen van twee wegen vernield, bericht het persbureau Yonhap op basis van de Zuid-Koreaanse generale staf.

Lees meer »

“Kwaliteit zo laag dat zelfs kringwinkels er niks mee kunnen aanvangen”: aanbod tweedehandskledij keldert door fast fashion

Fast fashion is nefast voor het milieu en de gezondheid van wie het maakt, maar mensen zijn zich daar te weinig van bewust. Dat zegt hoogleraar fashion management Annick Schramme, nu steeds meer kringwinkels in België zulke kledingstukken weigeren en kringwinkels in Nederland hun aanbod zien kelderen. "We moeten onze kinderen tot kritische consumenten opleiden."

Lees meer »

Zus Kim Jong-un waarschuwt Zuid-Korea voor “verschrikkelijke ramp”

Kim Yo-jong, zus van de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un, heeft buurland Zuid-Korea gewaarschuwd voor een “verschrikkelijke ramp” als Seoel nog eens drones naar Noord-Korea stuurt. De voorbije weken zou het zuiden drie keer onbemande drones naar het noorden hebben gestuurd, om pamfletten tegen het regime in Pyongyang te verspreiden. De Zuid-Koreaanse minister van Defensie, Kim Yong-hyun, zei dat hij

Lees meer »

30 jaar De Paravang: genieten én een boeiende leerschool

Op zaterdag 5 oktober blies jeugdhuis De Paravang 30 kaarsjes uit. Na al die jaren is De Paravang nog steeds een warme ontmoetingsplek voor Middelkerkse jongeren. Op de goedgevulde feestnacht waren alle huidige en oud-leden van harte welkom.
The post 30 jaar De Paravang: genieten én een boeiende leerschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant ‘Le Soir’ mag artikel over Vervierse lijsttrekker niet publiceren: “Zullen dit aanvechten met alle wettelijke middelen”

De rechtbank van eerste aanleg in Luik heeft aan de krant Le Soir verboden om een artikel over een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen te publiceren, zo maakte de krant zaterdag zelf bekend op haar website. Ze is bezorgd over “deze vorm van preventieve censuur en zal het aanvechten met alle mogelijke wettelijke middelen”, klinkt het.

Lees meer »

Nu ook een lokale Fietsersbond in Poperinge

Op initiatief van De Fietsbieb van Poperinge en bezieler Marc Devos, werd een opstartbijeenkomst georganiseerd voor het installeren van een Fietsersbond in de Hoppestad.
The post Nu ook een lokale Fietsersbond in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »