“Nooit gedacht dat ik zou winnen”: Julius Persoone wint ‘Het Perfecte Plaatje’

In het Play4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ met Manu Van Acker, is chocolatier Julius Persoone bekroond tot eindwinnaar. Hij bleek de beste fotograaf onder alle BV’s die deelnamen.

Na 8 afleveringen, 17 opdrachten en ontelbare foto’s later kennen we de allereerste winnaar van Het Perfecte Plaatje. Julius Persoone wist tijdens de finale de jury te overtuigen met zijn prachtfoto’s en is daar dan ook ontzettend blij mee: “Ongelofelijk, ik had nooit gedacht dat ik ging winnen. Het was tot op het laatste moment ontzettend spannend! Ik begon aan het programma met de hoop er niet als eerste uit te liggen. Om dan nu te mogen winnen, echt heel dankbaar”. Bie Baert legde hem nog het vuur aan de schenen, maar greep dus net naast de titel: “Tot hier geraken is zo’n ongelofelijk mooi scenario geweest. Ik ben me blijven smijten tot op het laatste”.

Tentoonstelling

Acht weken geleden begonnen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone aan dit onverwachte avontuur zonder enige fotografie-ervaring, maar het is dus Julius die met de eer gaat lopen. Als kers op de taart wint hij een exclusieve tentoonstelling van zijn beste werken die vanaf 9 juni gratis te bewonderen is in Play Zuid.

Het volledige seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf nu te herbekijken op GoPlay.

The post “Nooit gedacht dat ik zou winnen”: Julius Persoone wint ‘Het Perfecte Plaatje’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik kan ook genieten van een ontbijt met romige croissants, hoor”: Midzomernachten met Sandra Bekkari

Ze heeft er een heel mooie term voor: ‘happy attacks’. Al lijken die ‘geluksaanvallen’ bij haar niet acuut, maar chronisch. Sandra Bekkari eet, kookt, zorgt, loopt en wandelt altijd intens. “Het leven verloopt met ups en downs, maar ik probeer wel zoveel mogelijk te genieten van de kleine gelukjes. Een heerlijk koffietje met een stukje lekkere chocolade, een mooie zonsopgang…”

Lees meer »

Armoedeorganisatie Pelicano kan voorlopig geen fiscale attesten uitdelen voor giften: zo krijg je toch nog belastingvermindering

Kinderarmoedestichting Pelicano mag geen fiscale attesten uitschrijven voor giften die ze in 2023 heeft ontvangen. Haar erkenning werd niet hernieuwd door de overheid. Daardoor kunnen mensen die vorig jaar geld hebben gedoneerd daar voorlopig geen belastingvermindering voor krijgen. De FOD Financiën legt uit hoe je achteraf toch nog een belastingvermindering kunt krijgen voor uitgaven waarvoor je op het moment van

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »

ZOMERREEKS. Sylvia woont al 18 jaar in de brousse in Togo: “Ik kan niemand vertrouwen, voor je het beseft doen ze iets in je drankje”

Sylvia Roovers (63) werkte 23 jaar bij Umicore in Hoboken en was al een tijdje weduwe toen ze in 2006 haar leven een nieuwe, positieve twist wilde geven. Ze nam loopbaanonderbreking en trok naar Togo om vrijwilligerswerk te doen. Achttien jaar later runt ze in Wli, een klein dorpje in de brousse, met haar vzw Joko Togo een weeshuis en

Lees meer »

Marktkramer die ‘peperduur’ fruit verkocht, bijt van zich af: “We verkopen geen gouden druiven. Die bedragen kloppen niet”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »