Pizza Di Trevi verhuist naar pand van Sforno aan Sasplein in Brugge: “gunstige ligging dichter bij het centrum”

Aan het Sasplein 11, waar gastvrouw Carine Vens en de Italiaanse chef en pizzaiolo Maurizio Laurenzi een kleine tien jaar hun pizzeria Sforno hebben gerund, huist sinds kort Pizza Di Trevi.

Anders dan Sforno, dat een uitstekende reputatie had onder liefhebbers van de betere pizza, is Pizza Di Trevi niet zozeer een restaurant maar vooral een takeaway- en delivery-zaak. De uitbaters van Sforno hielden het voor bekeken omdat gastvrouw Carine, die wat ouder is dan haar echtgenoot Maurizio, de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt. En zo kwam er dus ruimte vrij voor Pizza Di Trevi.

“Het gaat eigenlijk om een verhuizing, want samen met mijn broers run ik al sinds 2007 Pizza Di Trevi in de Oostendse Steenweg 1, in Sint-Pieters dus”, zegt zaakvoerder Faroek Raja. “We hebben overigens ook nog vestigingen in Torhout, Deinze en Aalter. De Brugse vestiging verhuizen we dus naar hier omdat het interessanter is om dichter bij Brugge centrum gelegen te zijn. En over twee tot drie jaar zou ik toch weg moeten uit Sint-Pieters, want daar zouden appartementen komen.”

Bij Pizza Di Trevi kun je terecht voor een ruime variëteit aan pizza’s, klein of groter formaat. Naast pizza’s worden er ook een beperkt aantal pasta’s en voorgerechtjes aangeboden. (PDV)

The post Pizza Di Trevi verhuist naar pand van Sforno aan Sasplein in Brugge: “gunstige ligging dichter bij het centrum” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Landelijke Gilde Meulebeke organiseert gymkana

Na het succes van vorig jaar, waarbij meer dan 500 toeschouwers het spektakel op de terreinen van de familie Alliët in de Bloemgatstraat volgden, organiseert de Meulebeekse Landelijke Gilde een tweede editie van haar gymkana. Die vindt plaats op zondag 7 juli, met een aanloop op vrijdag 5 juli.
The post Landelijke Gilde Meulebeke organiseert gymkana appeared first on

Lees meer »

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK (21u). Mbappé over Ronaldo: “Hij is een legende, maar we hopen morgen te winnen” – Martínez: “Frankrijk is meer dan Mbappé”

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinale op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor?

Lees meer »