Mitch De Geest, CEO van Citymesh, uit Blankenberge door Data News verkozen tot ICT persoonlijkheid van het jaar

Mitch De Geest uit Blankenberge, CEO van Citymesh is verkozen tot ICT Persoonlijkheid van het Jaar 2024. De prijs maakt deel uit van de Data News Awards for Excellence, die vorige week donderdag voor de 25ste keer uitgereikt werden. Met de awards zit Data News jaarlijks bedrijven in de belangstelling, die zich met hun producten en diensten in de ICT-sector onderscheiden hebben.

Mitch De Geest, schepen in Blankenberge en CEO van zijn eigen telecombedrijf Citymesh in Oostkamp mag zichzelf ICT Persoonlijkheid van het Jaar noemen. Hij werd verkozen door de redactie van Data News, het ICT-vakbladgroep van Roularta Media Group, in het kader van hun jaarlijkse Awards for Excellence.

“Belgisch ondernemerschap, bewezen resultaten, ambitie én veerkracht, Mitch De Geest heeft wat we zoeken”

“Met Mitch De Geest schuiven we een ondernemende ICT Personality of the Year naar voor die zijn telecombedrijf Citymesh al bijna 20 jaar door woelig vaarwater loodst. En dat met steeds meer ambities. Citymesh legt onder zijn leiding Proximus, Orange en Telenet het vuur aan de schenen. En binnenkort wordt het bedrijf zelfs een volwaardige vierde telecomspeler samen met het Roemeense Digi. Belgisch ondernemerschap, bewezen resultaten, ambitie én veerkracht: Mitch De Geest heeft wat we zoeken in een ICT Personality of the Year”, stelt Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur van Data News.

The post Mitch De Geest, CEO van Citymesh, uit Blankenberge door Data News verkozen tot ICT persoonlijkheid van het jaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Word Tuinranger

Op vandaag telt Kortrijk 10 tuinrangers die op een jaar tijd maar liefst 155 tuinbezoeken aflegden en adviezen opmaakten om inwoners te helpen hun tuin om te toveren tot een groen en biodivers paradijs. Op 9 juli organiseert de stad een infomoment voor nieuwe tuinrangers om het team extra te versterken.
The post Ben jij een hobbytuinier met een

Lees meer »

Op de speedboot, in het zomerdorp of schilderen met een drankje: Leie Waterdag pakt uit met boeiend programma

Aan de oevers van de Leie kan je op zondag 7 juli met een speedboot varen, genieten in het tijdelijke zomerdorp, deelnemen aan een sumo-hanengevecht of een eigen meesterwerk creëren tijdens Paint&Sip. Leie Waterdag wordt ter ere van het Emile Clausjaar overgoten met een kunstig sausje.
The post Op de speedboot, in het zomerdorp of schilderen met een drankje:

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld

Stad Brugge investeert in de vervanging van de veldverlichting van sportcomplex Gulden Kamer en de krachtbalterreinen in Lissewege. De bestaande verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED-verlichting.
The post Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kan Vlaams Belang op 13 oktober het cordon laten sneuvelen? Tom Van Grieken trekt nu al met zijn troepen ten strijde

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »