Vier Avelgemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook vijf kandidaten uit Avelgem. Ontdek hier wie dat zijn.

Tom Beunens (Vooruit)

Tom Beunens. © Vooruit

Tom Beunens staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volkvertegenwoordigers op de negende plaats. De 47-jarige Avelgemnaar is schepen van ruimtelijke ordening, openbare werken & patrimonium en ICT in Avelgem.

Sandra Platteau (Vooruit)

Sandra Platteau. © Vooruit

Sandra Platteau staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de negende plaats. De 37-jarige Avelgemnaar is schepen van gezondheid en gelijke kansen, welzijn en zorg in Avelgem.

Caroline Valck (Open VLD)

Caroline Valck. © LUX visual storytellers Open VLD

Caroline Valck staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de negentiende plaats. De 53-jarige Avelgemnaar werkt als FOD Financiën en is schepen van financiën, burgerzaken, lokale economie en onderwijs in Avelgem.

Simon Vandendriessche (Open VLD)

Simon Vandendriessche. © Open VLD

Simon Vandendriessche staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolger. de 25-jarige Avelgemnaar werkt als parlementair medewerker voor Jasper Pillen en Kathleen Verhelst.

The post Vier Avelgemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zonovergoten buurtfeest op de Sint-Vincentiuswijk in Meulebeke

Daar waar ooit het woonzorgcentrum Sint-Vincentius en het klooster zich bevonden staan er nu drie moderne appartementsblokken -, de Nieuwe Kapelle, Het Aanwijs en De Wandeling naast 38 woningen.
The post Zonovergoten buurtfeest op de Sint-Vincentiuswijk in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na bijna 3 jaar juridisch getouwtrek start rechtszaak tegen Alec Baldwin over dodelijk schietincident op filmset ‘Rust’

Na verwoede pogingen om het niet tot een rechtszaak te laten komen, zal Alec Baldwin zich deze week toch voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij een dodelijk schietincident op de filmset van ‘Rust’ in 2021. Tijdens een repetitie ging het geweer dat de Amerikaanse acteur hanteerde af. Het wapen bleek geladen met echte kogels. Beeldregisseur Halyna Hutchins

Lees meer »

Lieva (55) moest net als slachtoffer van Nick Bril met prothesen leren stappen na ongeval: “Het is echt niet gemakkelijk, het lijkt wel steltlopen”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »

Tim Deweerdt lijsttrekker bij CONTENT in Kortemark

Voor de komende lokale verkiezingen trekt CONTENT in Kortemark met ambitie naar de kiezer. Ze willen groeien én besturen. Er is volgens hen nood aan meer durf en ambitie om Kortemark klaar te stomen voor de toekomst. Er is te veel status quo en te weinig langetermijnvisie.
The post Tim Deweerdt lijsttrekker bij CONTENT in Kortemark appeared first on

Lees meer »

Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 komt snel dichterbij. De bestuursleden van voetbalvereniging Jong Anzegem beseffen dit zeer goed en stelden al de nieuwe spelers voor derde provinciale voor.
The post Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lore (22) getuigde net als ex-Red Flame Tine Schryvers over eetstoornis: “Het gaat nu beter, maar gemiddeld herstel duurt zeven jaar”

Vroegere Red Flame Tine Schryvers (31), afkomstig uit een echte Zoerselse voetbalfamilie, getuigde moedig op Instagram over haar eetstoornis. Twee jaar geleden volgden 1.600 mensen ook al de blog die Lore Van Brabant (22) uit Malle bijhield over haar eetstoornis. “Ik vind het enorm erg dat Tine dit moet meemaken”, reageert Lore. “Hopelijk vindt ze snel hulp, want ik heb

Lees meer »

Onze reporter trok naar de Polderstraat in Londerzeel, waar windhoos spoor van vernieling achterliet: “Ik weet niet of ik ooit nog kan terugkeren”

Een tiental seconden. Langer had een gitzwarte windhoos niet nodig om een spoor van vernieling achter te laten in de Polderstraat in Londerzeel. Onze reporter trok naar de zwaarst getroffen straat van Vlaanderen, waar geschokte inwoners de schade opmeten: “Mijn dakkapel is gaan vliegen”, zegt Jef. “Een van mijn zonnepanelen ligt twee straten verder in een tuin”, getuigt Iris.

Lees meer »