Eindelijk officieel: na jarenlange flirt geven Kylian Mbappé en Real Madrid hun jawoord

 

De transfer van Kylian Mbappé (25) naar Real Madrid is eindelijk officieel. Maar hoeveel gaat de Franse superster nu eigenlijk verdienen bij de Koninklijke? En hebben de Madrilenen hem wel nodig? Vijf vragen over de megatransfer.

 

Meer krantenkoppen in België

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand

Met 8 op 15 is VKW Vleteren beter gestart dan vorig seizoen, toen het na tien speeldagen slechts twee punten telde. Trainer Rino Vandenbulcke is tevreden, maar waarschuwt ook voor het zware programma van de komende weken.
The post VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boekhoudster stal 93.000 euro van hogeschool, maar krijgt geen straf: “Ik zal alles netjes terugbetalen”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.

Lees meer »

Celstraffen met uitstel voor verslaafd koppel dat flakka gebruikte in leegstaand café Cheers: “We gebruiken om aan realiteit te ontsnappen”

Een dakloos koppel dat in februari van dit jaar werd betrapt in het leegstaande café Cheers in Diksmuide en daar onder meer de zombiedrugs flakka had gebruikt, is veroordeeld tot fikse celstraffen met uitstel. Zowel de 36-jarige S.W. en de 37-jarige W.D. kregen 18 maanden cel met uitstel en 8.000 euro boete, ook met uitstel.
The post Celstraffen met

Lees meer »

Israëlische premier Netanyahu: aanval op “massamoordenaar” Nasrallah was “noodzakelijk”

De islamitische militie Hezbollah heeft zaterdagmiddag het overlijden van leider Hassan Nasrallah bevestigd. Israël meldde eerder op de dag dat Nasrallah omkwam bij een gerichte aanval in Beiroet. De geestelijk leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, heeft er intussen voor gewaarschuwd dat de dood van Nasrallah “niet ongestraft zal blijven”. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Na grootschalige brandweeroefening houdt brandweer Westhoek steunactie voor STIP IT tegen pesten

De brandweerposten van regio Polder, onderdeel van Brandweer Westhoek, hielden zaterdagochtend een grootschalige brandoefening in een leegstaande school in Koekelare, waarbij verschillende slachtoffers gezocht moesten worden. Aansluitend poseerden de brandweerlui met vier stippen op de handen. “Zo willen we onze steun tonen voor de STIP IT actie tegen pesten”, zegt brandweerkapitein Dries Depreitere.
The post Na grootschalige brandweeroefening houdt

Lees meer »