‘Mister Brexit’ Nigel Farage dan toch kandidaat bij Britse verkiezingen: “Van mening veranderen mág”

De Britse politicus Nigel Farage, die een van de grote voorvechters was van de brexit, zal met de nationalistisch partij Reform UK deelnemen aan de parlementsverkiezingen van 4 juli. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem

Besox wordt de nieuwe naamsponsor van Besox Handbalclub Izegem. Besox werd twee jaar geleden in één klap hoofdsponsor van de club en heeft extra inspanningen geleverd om volgend seizoen ook naamsponsor te worden.
The post Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LG breit vervolg aan Camping Rollkap

De Landelijke Gilde Rollegem-Kapelle organiseert op zaterdag 6 juli de tweede editie van Camping Rollkap. Het evenement kadert dit jaar eveneens binnen de festiviteiten van Vlaanderen Feest.
The post LG breit vervolg aan Camping Rollkap appeared first on KW.be.

Lees meer »

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boezinge op z’n zondags leidt je langs bijzondere plekjes

Op zondagnamiddag 30 juni kun je Boezinge op z’n Zondags beleven. Wandel 4 of 7 km en geniet tussendoor van allerlei animatie. Of vaar met de kajak of waag je aan het suppen. Fietsers verkennen de omgeving langs 19 km autoluwe paden. Vanaf 16.30 uur strijkt Streekgenot neer met muziek op het Katspel in Boezinge en is
The post

Lees meer »

Jochen Vanhoudt is al meer dan 25 jaar dé BV-kapper: “Ik zag de liefde van Koen Wauters en Valerie groeien, maar helaas ook uitdoven”

Hij is dé BV-kapper bij uitstek. Jochen Vanhoudt nam al de haren van onder meer Lesley-Ann Poppe, prinses Delphine en zelfs Pamela Anderson onder handen en ook op zowat alle grote muziekshows is hij aan het werk. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij honderduit over z’n job, de intieme gesprekken die hij heeft met BV’s en de grote ster wiens nummer

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de chicste wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd”

Zo’n 143 dagen lang zette Dimitri Carpentier een straat van Hooglede in de kijker. Nu bundelt Carpentier die 143 straatgedichten in het boek ‘Ik ben in alle straten’.
The post Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sneer naar prinses Kate of Ode aan prinses Diana? Meghan haalt stiekem haar naam van Archies geboorteakte

Meghan Markle (42) heeft stiekem haar eigen naam van de geboorteakte van haar zoon, prins Archie (5), laten verwijderen. Elf dagen na de geboorte van Archie in 2019 verving ze de naam ‘Rachel Meghan’ door ‘Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex’. Online wordt er nu volop gespeculeerd over de twee redenen waarom prins Harry (39) en Meghan deze keuze

Lees meer »

Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in Roeselare

Met Jarren Theeten (30) en Sharon Roelandt (26) uit Houthulst heeft La Grande Place, de gekende brasserie/broodjeszaak op de Grote Markt in Roeselare nieuwe zaakvoerders. “Toen we het artikel zagen over de zoektocht naar een nieuwe uitbater hebben we onmiddellijk toegehapt.”
The post Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in

Lees meer »

Kind gestoken door Aziatische hoornaar in speelhuisje: Vlaams Bijeninstituut roept ouders op om extra voorzichtig te zijn

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »

Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius

Even paniek in de Basic Fit in Waregem vrijdagavond: enkele sporters dachten dat er rook de zaal binnenkwam en verwittigden de brandweer. Ter plaatse bleek het echter om stoom uit een gesprongen waterleiding te gaan.
The post Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius appeared first on KW.be.

Lees meer »